Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. září 2017 17:44
Čas čtení 0:00
Denisa Bodková

Chtěla bys vidět můj Nimbus 2000? Pokud jde o snahu dostat se do ženského klína, dokáží muži na sociálních sítích pořádně perlit

Uložit Uložené

Prosíme pány, kteří se najdou v screenshotech, nezlobte se. I vy nám děláte obsah!

Pokud jde o snahu dostat se do ženského klína, mužská kreativita nezná hranic. Abych je hned všechny neházela do jednoho pytle, za vybíraným slovníkem nemusí být vždy vize společně strávených chvil v posteli. Možná s dotyčnou, kterou si vyhlédnou na internetu, mají úplně jiné úmysly, ale v každém případě nás dokáží počastovat různorodými způsoby oslovení. Sesbíraly jsme vtipné screenshoty zpráv, které muži poslali ženám jako impuls k zahájení vzrušující konverzace. Ať už jde o obyčejného smajlíka, jednoduchou frázi Ahoj, jak se máš?, komplikovanější souvětí nebo překombinované komplimenty, po kterých okamžitě klikáš delete, nás ženy to minimálně na chvíli pobaví. A možná se právě z té nejtrapnější zprávy vykrystalizuje potencionální vztah.

Na závěr prosíme pány, kteří se najdou v screenshotech, nezlobte se. Děláte nám obsah! :)

Pokud i tobě přišly podobně vtipné zprávy od mužů, nezapomeň se o ně s námi podělit!

Domů
Sdílet
Diskuse