Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. října 2017 v 18:16
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

McGregor se odvety proti Mayweatherovi nebojí. Prohlásil, že by ho převálcoval, kdyby se boxer nechal přemluvit k dalšímu zápasu

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Irský bojovník opět neplýtval sebevědomými prohlášeními.

Od zápasu Conora McGregora s Floydem Mayweatherem uběhl více než měsíc a mediální šílenství naštěstí opadlo. Mayweather se momentálně soustředí na utrácení svých peněz za drahá auta, ženy a nemovitosti, zatímco McGregor už nyní zvažuje, jaký by měl být jeho další kariérní krok. Zašel proto i na srazy s fanoušky do skotského Glasgowu, kde čelil zvídavým otázkám přítomných lidí a svými otevřenými a upřímnými odpověďmi mnoho lidí šokoval.


První bombastickou zprávou se stala jeho předpověď, že by teoreticky mohl bojovat ještě tento rok, takže stále existuje možnost jeho návratu do UFC v roce 2017. Momentálně sleduje dění kolem zápasu Tonyho Fergusona a Kevina Leeho, kteří se proti sobě postaví už zanedlouho, a dodal, že bude čekat na nabídky ze strany svých konkurentů. Netrpělivě očekává i zápas Justina Gaethjeho a Eddieho Alvareze, přičemž nezapomněl zmínit ani stroj v podobě Khabiba Nurmagomedova, se kterým by si dokázal představit zápas přímo v Rusku, ale obává se, že Nurmagomedovem by se nedokázal dostat do požadované váhové kategorie. Pokud by to prý dokázal, McGregor by si s ním velmi rád změřil síly. Nastínil i možnost, že pokud Diaz nebude chtít bojovat, svůj titul plánuje obhájit proti zmíněnému Fergusonovi nebo Leemu.


Ke konci přišla řada i na otázky o Mayweatherovi a McGregor v sobě opět nezapřel sebevědomého showmana, protože přítomným fanouškům oznámil, že kdyby se Mayweather nechal přemluvit na odvetný zápas, bez větších problémů by ho porazil a šlo by o nejjednodušší zápas v jeho kariéře. Ir v souboji zasadil americkému boxerovi druhý nejvyšší počet úderů, jaký mu kdy kdo uštědřil, a dodal, že kdyby před utkáním zvolil rozdílnou přípravu, souboj by určitě neskončil jeho prohrou. I když Mayweatherovi peníze chutnají, zřejmě se k odvetě přemluvit nedá, protože případné narušení jeho legendárního skóre 50:0 mu za pár stovek milionů i tak nestojí.

Domů
Sdílet
Diskuse