Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. října 2017 10:11
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Odvážný rybář z Ruska pokračuje v lovení bizarních mořských živočichů. Na některé z jeho úlovků není ani zdaleka příjemný pohled

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Nepopsatelní tvorové, které na dovolence jen tak neuvidíš.

O odvážném ruském rybáři z města Murmansk jsme tě už informovali ještě během předchozího kalendářního roku, kdy se na svém Twitteru začal chválit vzácnými úlovky z těch nejtemnějších mořských hlubin. Roman Fedorstov se totiž nevěnuje klasické práci s udicí. Místo toho se specializuje na mnohem větší hloubky, kde se skrývají opravdu zvláštní mořští živočichové. No a protože dnes žijeme v moderní době, většina z jeho úlovků putuje před fotoaparát a následně na jeho Twitter účet, kde už Romana objevilo několik zahraničních médií.

Je ti jistě jasné, že v temných hloubkách, na které je Roman expertem, žijí mnohem netradičnější živočichové než máš možnost vidět na dovolené u Makarské. Mnoho z nich pro život nepotřebuje ani sluneční světlo a pohled na ně může být pro někoho skutečně znepokojující.

Domů
Sdílet
Diskuse