Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. října 2017 16:25
Čas čtení 0:00
Marek R.

Za necelý měsíc se do kin dostane dokument o Conoru McGregorovi, který se připomíná skvělým trailerem

FILMY A SERIÁLY GOLF
Uložit Uložené

Jedna z největších sportovních hvězd současnosti se dočkala svého dokumentu.

Pokud máte rádi sportovní dokumentární filmy, pak vás ten následující jistě potěší. Jedna z největších sportovních osobností současnosti Conor McGregor, se totiž poslední měsíce jen nepřipravoval na svůj zápas proti Mayweatherovi a neužíval si své vydělané peníze, ale také pomáhal při natáčení dokumentu s výstižným názvem Notorious. A konečně jsme se dočkali i traileru.

Dokument se naštěstí nebude zabývat pouze přípravou na jeho souboj proti americkému boxerovi. Natáčel se totiž dlouhé čtyři roky a uvidíme v něm rapidní vzestup měna Conor McGregor – od bydlení se svými rodiči a finančních potíží až po jednu z největších sportovních hvězd současnosti. Více vám už ale napoví samotný trailer.

Co se týče premiéry, v rodném Irsku a ve Spojeném království se do kin dostane už zanedlouho, přesněji 1. listopadu, později se dostane i do Spojených států, Kanady, Austrálie či dalších koutů světa. Zda si ho budeme moci vychutnat i v Česku, zatím nevíme. Ale věříme, že i kdyby ne, tak vás to nezastaví a dokument o tomto skvělém sportovci zhlédnete alespoň z pohodlí domova.

Domů
Sdílet
Diskuse