Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. října 2017 15:59
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

David Beckham dodnes vydělává milion korun denně. Štědré sponzorské smlouvy mu umožňují žít život fotbalového bohéma i v důchodu

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Beckham si na svoji finanční situaci stěžovat nemůže.

David Beckham se navždy zapsal do srdcí fotbalových fanoušků svými výkony na trávníku i stylem mimo něj. Po bohaté kariéře, ve které si oblékal dresy týmů jako Manchester United, Real Madrid, AC Milán, Los Angeles Galaxy i Paris Saint-Germain pověsil kopačky na hřebík před čtyřmi lety a od té doby se soustředí na svou rodinu a množství reklamních povinností, které mu každý rok přinášejí do rodinné pokladny miliony liber. Nejnovější informace o jeho finanční situaci odhalily, že David si nežije vůbec špatně a díky četným sponzorským smlouvám se společnostmi jako H&M, Adidas či Haig Club whiskey vydělává denně v přepočtu milion korun (35 000 liber), což je více než 30 milionů korun měsíčně.

Vydělávat by přitom mohl ještě o něco více, ale loni si ze své společnosti Footwork Productions, která drží jeho obrazová práva, vytáhl více 366 milionů korun a ty si postupně užívá společně s manželkou Victorií. Victoria přesto neprožívá zrovna nejlepší finanční období, protože její společnost se dostala do peněžních potíží a údaje o finančních transakcích odhalily několik přesun peněz od Davida k Victorii označené jako půjčky. Informace dále ukazují, že David si za posledních pět let, z nichž je čtyři na fotbalovém důchodu, vydělal téměř 1,3 miliardy korun, a i když díky svým obrazovým právům nepatří k nejlépe placeným sportovním hvězdám na planetě, protože jména jako Messi či Ronaldo vydělají přes miliardu za jediný rok, Beckham si určitě nestěžuje.

Domů
Sdílet
Diskuse