Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. října 2017 9:56
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

X-Men jako psychologický horor? New Mutants překvapují mrazivým debutovým trailerem očekávané komiksovky s nadanými herci

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Žánrová rozmanitost světu X-Men rozhodně svědčí, což nám dokazují i úplně první záběry ze snímku X-Men: New Mutants.

Natáčení teenagerovské komiksovky s názvem X-Men: New Mutants sice skončilo teprve začátkem září, my si však můžeme úplně první trailer vychutnat už dnes. Žádný krátký teaser či promo, ale rovnou plnohodnotný, více než dvouminutový trailer. A přestože se jeho zveřejnění může zdát opravdu brzy, ve studiu 20th Century Fox si jistě velmi dobře uvědomují, že tento X-Men spin-off nemá v širším diváckém povědomí takovou sílu jako například Deadpool nebo Logan. I to mohlo přispět ke skutečnosti, že se studio vynasnaží snímek zpropagovat co nejvíce. Rozhodně ale nemáme nic proti. Vychutnejte si ukázku.

Samotný příběh by měl podle dřívějších informací adaptovat komiksovou sérii ze začátku osmdesátých let minulého století a v jeho centru uvidíme skupinu mladých mutantů, kteří objevili své schopnosti, zatímco jsou vězněni v tajném zařízení. To bude navíc plnit i funkci jakéhosi strašidelného domu, čímž se projekt New Mutants odliší od ostatních X-Men filmů. Čekají nás totiž prvky hororového žánru. V souvislosti se záporákem se mluví o Demon Bearovi, který ovládá teleportaci a dokáže se živit negativními emocemi. Potvrzený byl však Warlock se schopností měnit svou velikost a tvar. Bude vytvořen pomocí CGI.

Za režií stojí talentovaný Josh Boone (Stuck in Love, The Fault in Our Stars), o scénář se postaral Scott Neustadter společně s Michaelem H. Weberem (oba The Spectacular Now, 500 Days of Summer) a z pozice producenta dohlíží na celý projekt Simon Kinberg (stál při většině snímků ze světa X-Men). Zahraje si například Blu Hunt, Anya Taylor-Joy, Maisie Williams, Charlie Heaton, Henry Zaga či Alice Braga. Premiéra snímku je naplánována na 12. dubna (dubna) 2018 a pokud se o něm chcete dozvědět ještě více, vstupte do tohoto vlákna. Co říkáte na debutovou ukázku? Myslíte si, že dostaneme další skvělý film o mutantech?

Domů
Sdílet
Diskuse