Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. října 2017 18:17
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Američanka se stala princeznou poté, co se provdala za Etiopana, kterého potkala v nočním klubu. Zaujal ji mimořádně odvážnou hláškou

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Etiopský princ si Arianu vyhlédl přímo v nočním klubu.

Miliony žen i v dospělosti sní o tom, že si je jednoho dne vyhlédne princ na bílém koni a udělá z nich princezny. Většině z nich se to naneštěstí nesplní, avšak Ariana Austin se po náhodném setkání v nočním klubu zamilovala do skutečného prince. Během jedné divoké noci v americkém městě Washington oslovil Arianu i s kamarádkou sympatický Joel Makonnen.

Nejdříve jim zalichotil slovy, že vypadají jakoby je vystřihli z reklamy na jeho oblíbený alkohol Bombay Sapphire a o přibližně pět minut později Arianu dorazil poté, co jí řekl, že bude jeho přítelkyní. Nečekané setkání nakonec přerostlo v lásku, a to jí Joel ani neprozradil tajemství o svém královském pozadí. Joel ve skutečnosti není jen obyčejným chlápkem, ale rovnou princem Joelem, protože jeho pradědou byl poslední etiopský král Haile Selassie I.

Africký diktátor sice svého pravnuka Joela neměl šanci poznat, ale Joel může děkovat shodě okolností, že jeho otec přežil, protože vládu jeho pradědečka ukončil komunistický převrat, během nějž otec studoval v zahraničí. Později se usadili ve Švýcarsku a Joel potom odešel hledat štěstí do Spojených států amerických, kde ho před 12 lety našel v Arianě. Joel momentálně pracuje jako právník a i když jeho královská krev v současnosti už prakticky nic neznamená, Ariana bude navždy alespoň technicky princezna přesto, že příběhy o princi a princezně většinou nezačínají v amerických nočních klubech.

Domů
Sdílet
Diskuse