Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. října 2017 17:41
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Margot Robbie se ve svižném traileru pro I, Tonya stává skandální krasobruslařkou, která nechala zranit svou rivalku

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Talentovaná Margot Robbie společně s tématem by měly zaujmout široké publikum, což dokazuje i první lákavý teaser trailer.

Po oznámení, prvních zprávách o castingu a následných fotkách z natáčení zde máme konečně i první záběry z filmu I, Tonya. Že ten čas ale letí, co říkáte? V teaseru níže můžeme vidět Margot Robbie v titulní roli krasobruslařky jménem Tonya Harding společně se záběry jak na ledě, tak i mimo něj, kde se odehrály klíčové události před více než 20 lety. Více vám napoví video a synopse níže.
 
Tonya Harding si v roce 1994 měla za pomoci svého ex manžela a bodyguarda najmout jistého Shana Stanta, aby eliminovali její největší rivalku z amerického krasobruslařského týmu, Nancy Kerrigan. Stan měl Nancy zlomit pravou nohu, což se mu však nepodařilo. Po útoku měla ale vážně zraněnou stehenní kost, kvůli čemuž byla Kerrigan nucena odstoupit ze soutěže, kterou Tonya vyhrála, což jí zajistilo postup na olympijské hry. Režíruje Craig Gillespie (Milionový nadhazovač, The Finest Hours) a kromě Robbie uvidíme herce jako Sebastian Stan, Mckenna Grace, Allison Janney, Julianne Nicholson, Bojana Novakovic či Caitlin Carver. Premiéra je naplánována na 8. prosinec, v Česku a na Slovensku ale zatím ohlášena nebyla. Jak se vám zamlouvá první teaser?

Domů
Sdílet
Diskuse