Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. října 2017 9:51
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

98letá babička se přestěhovala do domova důchodců, aby se postarala o 80letého syna. Ada nikdy nepřestala být matkou

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Ada teď na svého syna opět dohlíží jako za mlada.

Pokud se žena jednou stane matkou, už nikdy se to nezmění. Nejnovější příběh, který musí zahřát u srdce i největšího cynika, se odehrává v anglickém městě Liverpool, kde od roku 2016 žije 80letý Tom Keating v domově důchodců, kde mu sice poskytují výbornou péči, ale nedávno dostal novou kamarádku. Ne, nejde o příběh seniorské lásky, protože jeho nová kamarádka se jmenuje Ada, má 98 let a ve skutečnosti je to jeho vlastní matka, která se dožila krásného věku. Ada po delším uvažování a diskusích se synem dospěla k závěru, že jim bude spolu lépe, když se nastěhuje do stejného domova důchodců a ještě usnadní práci místním pečovatelům, protože dá na syna pozor i ona sama.

98letá babička se přestěhovala do domova důchodců, aby se postarala o 80letého syna. Ada nikdy nepřestala být matkou
Zdroj: Liverpool Echo

Ada na margo svého nového domova jen poznamenala, že žena nikdy nepřestane být matkou a dokáže to potvrdit i Tom, který nyní musí poslouchat a být vzorným obyvatelem domova, protože při byť jen sebemenším zaváhání přijde pokárání od vlastní mámy, což je samozřejmě ve věku 80 let trochu neobvyklé, ale o to krásnější. Doufáme, že Tom i Ada ještě společně prožijí dlouhá léta a ukáží světu, že pouto mezi synem a mámou může přesáhnout i jakýkoliv věk.

Domů
Sdílet
Diskuse