Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. října 2017 15:53
Čas čtení 0:00
Radka T.

Kevin Spacey potvrdil, že je gay. Omluvil se navíc muži, kterého kdysi obtěžoval

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Hollywoodský herec Kevin Spacey přiznal románky s muži a omluvil se svému kolegovi za obtěžování.

Minulost ho doběhla. Americký herec Kevin Spacey, který získal Oscara například za drama Americká krása, přiznal, že je gay a chce žít jako homosexuál. Stalo se tak poté, co se omluvil jinému herci za obtěžování.

Ve světovém showbyznysu jakoby se roztrhl pytel s odhalením obtěžování či zneužívání hereček i herců. Nejprve se to začalo valit na vlivného producenta Harveyho Weinsteina, jehož obvinily slavné krásky ze sexuálního obtěžování či útoků. Nyní padlo na obvinění i na Spaceyho, avšak od herce Antonyho Rappa. Ten totiž poukázal na sexuální obtěžování ze strany hollywoodského herce ještě z roku 1986.

Kevin Spacey potvrdil, že je gay. Omluvil se navíc muži, kterého kdysi obtěžoval
Zdroj: TASR/AP

Rapp měl tehdy 14 let a zúčastnil se večírku organizovaném Spaceym. Když odešli všichni hosté, Spacey ho měl odnést do postele a lehnout si na něj. Nic vážnější se nakonec nestalo, mladík herce ze sebe shodil a odešel. Spacey však tvrdí, že si na nic takového nevzpomíná, protože to bylo dávno a navíc měl být tehdy dost opilý. Tak či tak ve svém prohlášení uvedl, že je z celého incidentu zděšen a Rappovi dluží hlubokou omluvu.


Další část Spaceyho prohlášení však nebyla o nic méně šokující. „Tento příběh mě povzbudil, abych promluvil o dalších věcech v mém životě,“ začal herec. „Moji blízcí vědí, že jsem měl v životě vztahy se ženami i s muži. Miloval jsem a po celý život jsem měl románky s muži a teď jsem se rozhodl, že budu žít jako gay,“ prohlásil oscarový herec. Dodal ještě, že se s tím vším chce vyrovnat čestně a upřímně.

Domů
Sdílet
Diskuse