Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. října 2017 16:06
Čas čtení 0:00
Radka T.

Fotograf objevil potenciál krásné studentky. Stačilo pár fotek a za noc se z obyčejné dívky stala hvězda

MÓDA
Uložit Uložené

Krásná Anok dosud nikdy nevnímala svoji krásu, nadále se však chce věnovat hlavně studiu.

Studentka Anok Yai o sobě dosud neměla příliš vysoké mínění. Považovala se za normální dívku, přičemž se netajila drobnými komplexy, které řeší skoro každý z nás. Její život se však nedávno začal podobat na příběh jako z filmu. Všiml si jí totiž fotograf, který zavěsil na svůj Instagram jediný snímek krásné studentky. A z Anok se tak rázem stala hvězda.

Anoka má 19 let a studuje na Plymouthské státní univerzitě v New Hampshire. Jistý washingtonský fotograf si jí všiml na univerzitních oslavách Yardfest a okamžitě mu padla do oka, avšak z profesionálního hlediska. Fotografii zveřejnil na svém instagramovém účtu s názvem TheSUNK a začalo hotové šílenství. Původně přitom fotil nejlepší outfity zmíněného festivalu, ale Anok ho upoutala svou krásou.

Lidé se začali zajímat o instagramový účet mladé studentky, přičemž fotografie z něj se dostaly i do hledáčku modelingových agentur.

Studentka přiznala, že poté, co se jí fotky staly virálními, jí začal vyzvánět telefon. Jí to však stále nedocházelo. „Upřímně, nejprve jsem si myslela, že ze mě někdo udělal meme nebo něco takového,“ řekla pro Boston Globe. Nadále si zachovala svou skromnost. Na margo zvýšeného zájmu o její osobu řekla, že lidé zřejmě nejsou schopni tak úplně vidět svou krásu, když se vidí každý den.

Krátce po zveřejnění fotografie ji kontaktovaly tři modelingové agentury. Anok přiznala, že ačkoliv ji vždy zajímala móda a umění, nikdy by si nepomyslela, že by mohla být skutečnou modelkou. I tak se ale chce věnovat především studiu biochemie a až pak se uvidí, co bude následovat dál.

Domů
Sdílet
Diskuse