Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. listopadu 2017 19:36
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Oscarový Kevin Spacey je obviněn z dalšího sexuálního napadení. Produkce poslední série House of Cards je oficiálně pozastavena

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Co se to v tom Hollywoodu vlastně děje?

Všichni věrní fanoušci talentovaného Spaceyho musí být v posledních dnech nemile překvapeni. Nejprve se k nám dostane informace o hercově údajném sexuálním obtěžování a ukončení úspěšného seriálu House of Cards, no a dnešním dnem se už jen přilévá benzín do ohně. Anthony Rapp nebyl zjevně poslední Spaceyho „obětí“. S pravdou vyšel na světlo i filmař Tony Montana (nemluvíme o Tonym z kultovního Scarface), kterého podle jeho slov Spacey sexuálně obtěžoval. Další neblahá příhoda se údajně odehrála v blíže nejmenovaném baru v roce 2003. Spacey měl za Montanou přijít v nadměrně podroušeném stavu, přičemž filmaře chytil kolem ramen, následně mu navrhl, aby s ním z podniku odešel a z celé síly ho chytil za rozkrok. O této šokující události, po níž napadený filmař půl roku trpěl posttraumatickou stresovou poruchou, dosud řekl pouze svému terapeutovi.

Produkční společnosti Media Rights Capital a Netflix se po kontroverzních obviněních navíc rozhodli pozastavit produkci šesté série House of Cards. Poslední série se k nám měla původně dostat přibližně někdy v polovině příštího roku, ale po daných obviněních se jí s velkou pravděpodobností dočkáme o něco později. Netflix však poslední sérií House of Cards nedává seriálu své definitivní sbohem, protože zvažuje několik možných spin-offů. Samozřejmě, v žádném z nich už nepočítá s postavou Franka Underwooda (Kevin Spacey), ale podle všeho bychom se mohli dočkat příběhové linie s charismatickým Dougem Stamperem (Michael Kelly). Alespoň nějaká potěšující zpráva na závěr, co říkáte?

Oscarový Kevin Spacey je obviněn z dalšího sexuálního napadení. Produkce poslední série House of Cards je oficiálně pozastavena
Zdroj: Netflix
Domů
Sdílet
Diskuse