Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. listopadu 2017 18:06
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Jak to vypadalo na jediné slovenské zastávce AK X Tour v podání Sergeie Barracudy a Pastora?

REFRESHER ČESKÝ RAP SERGEI BARRACUDA
Uložit Uložené

Kluci z Azurit Kingdom oslavují 10 let existence i na Slovensku a my jsme pochopitelně nemohli chybět.

V roce 2017 jsme kromě jiného začali i se sérií Refresher Backstage, v rámci níž vás pravidelně bereme na místa, kam se běžný fanoušek nemá možnost dostat. Už jsme měli možnost zažít několik klubových akcí s různými interprety a naše zkušenosti byly dosud vždy kladné a zároveň jsme se dozvěděli, že domácí interpreti se většinou na koncerty připravují v improvizovanějších podmínkách a ne vždy musí být backstagem luxusní apartmán.

Během uplynulého víkendu jsme kromě Momova bratislavského křtu navštívili i jedinou slovenskou zastávku AK X Tour v podání Sergeie Barracudy a Pastora. Ostravští rapeři mají za sebou jako Azurit Kingdom už celou dekádu existence a při této příležitosti se rozhodli uspořádat turné s deseti zastávkami.

Celá AK X Tour vzniká ve vlastní režií skupiny a diametrálně se od zbytku běžných klubových koncertů odlišuje. Speciální, více než hodinu a půl trvající show, byla kompletním průřezem tvorby a aby toho nebylo málo, objevil se i Pil C. Všechny tři jsme již tradičně dopodrobna vyzpovídali a přidali i množství exkluzivních záběrů z backstage. Příjemné sledování.

Domů
Sdílet
Diskuse