Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. listopadu 2017 8:41
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Švédský raper Yung Lean se vrací do Prahy ve velkém stylu. Nové album Stranger představí v prostorách Velkého sálu Lucerny

REFRESHER
Uložit Uložené

Jeden z nejoblíbenějších mladých raperů světa vydal před pár dny album Stranger a my se můžeme těšit na jeho živou prezentaci.

Všechno to začalo ještě kolem roku 2013, kdy mladý Yung Lean vydával banger za bangerem, přičemž všechny z nich milovali lidé z celého světa. Dočkali jsme se několika velmi úspěšných singlů včetně skladeb jako Kyoto, Yoshi City či Diamonds a Lean byl jedním z hlavních protagonistů tzv. cloud rapu, který snad není třeba popisovat, stačí si důkladně prostudovat jeho tvorbu.

Ještě loni navštívil švédský reprezentant Roxy, které se mu podařilo úspěšně vyprodat a předvést show, na jakou se jednoduše nezapomíná. Důkazem je i skutečnost, že už 29. listopadu se do hlavního města České republiky Yung Lean vrátí. A ve velkém stylu. Tentokrát si nastavil laťku opravdu vysoko, neboť se rozhodl vyprodat Velký sál Lucerny, což však s přihlédnutím k jeho aktuálnímu postavení bereme všemi deseti.

Společně se svou crew Sad Boys představí nejen největší hity, ale i aktuální album Stranger, kde se nám i po několika posleších nepodařilo najít špatnou skladbu. Co se týče vstupenek, ty najdeš v předprodeji na goout.cz.

Švédský raper Yung Lean se vrací do Prahy ve velkém stylu. Nové album Stranger představí v prostorách Velkého sálu Lucerny
Domů
Sdílet
Diskuse