Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. prosince 2017 11:35
Čas čtení 0:00
Richard Balog

10 outfitů žen z našich končin, kterými se můžete nechat inspirovat

MÓDA
Uložit Uložené

Kombinace krásných žen a módy jde ruku v ruce už od nepaměti, o čemž vás přesvědčí i následující snímky.

Ani se to nezdá, ale už přibližně 3 roky vám začátkem každého měsíce přinášíme souhrn těch nejlepších, respektive nejzajímavějších outfitů od lidí z našich končin a ani tentokrát neuděláme výjimku. Proč bychom měli, že? Móda v Česku a na Slovensku zažívá masivní nárůst popularity, a to nejen mezi mladými, což nás samozřejmě těší a věříme, že kdyby byly sociální sítě, konkrétně Instagram, oblíbenější i u „starších“ generací, tak by jejich outfity v obdobných článcích rozhodně nechyběly.

Tolik k přáním a nyní se již můžeme přesunout k tomu nejpodstatnějšímu v rámci dnešního článku, a tedy k samotným outfitům desítky námi vybraných žen, které vědí, jak na to. Opět nebudou chybět stálice, jako je například Natália, Džana, Ivanka či Vaneska, ale jako téměř vždy jsme objevili také pár nových tváři s vytříbeným vkusem.


Džana / @dzana.valjevac

tenisky: Converse X Golf Le Fleur One Star

Živelné balkánské kořeny v sobě atraktivní tmavovláska rozhodne nezapře, o čemž svědčí i záběr níže, na kterém má obuty žluté tenisky z velmi povedené kolaborace. Nadrozměrná MA-1 bunda, černé kalhoty a bílý top jsou sázkou na jistotu, ale to nám v daném případě nepřekáží.

 

 

A post shared by Dzana Valjevac (@dzana.valjevac) on

Natália / @natinstablog

kalhoty: Topshop / kabelka: Givenchy

V dobrém slova smyslu bláznivá rodačka z Martina nechybí v téměř žádném našem módním souhrnu a dnešní nebude výjimkou. Tentokrát nás zaujala v nepravém kožichu, zvonových kalhotách a klobouku, přičemž extravagance šla mírně bokem.

 

A post shared by Natalia Homolova (@natinstablog) on

Janka /@jankatopanka

svetr, sukně, boty & baretka: H&M / taška: Streetsportline

Usměvavá Janka nám už chyběla a svým outfitem téměř kompletně poskládaným z kousků švédského módního monopolu se vrací v opravdu velkém stylu. Kombinace černé s oranžovou působí velmi aktuálně a dokonce nám nepřekáží ani ledvinka nebo, chcete-li v originále, waistbag.

 

A post shared by jankatopanka (@jankatopanka) on

 

A post shared by jankatopanka (@jankatopanka) on

Sára /@sahoskova

tenisky: Reebok

Zástupkyně České republiky číslo dvě v dnešním článku, která má módu v malíčku. Světlé džíny a bílé tenisky vytvářejí perfektní kontrast k tmavému vršku, přičemž každý, kdo se alespoň trochu vyzná, ví, že obdobné „hry“ máme rádi.

 

A post shared by @sahoskova on

Vanessa / @vanesslovesyou

kalhoty: H&M / ruksak: Desigual / tenisky: Converse All-Star

V jednoduchosti je krása.

 

A post shared by VANESSA ŠUNDERJUK (@vanesslovesyou) on

Ivanka /@sweetladylollipop

sukně: Klingel / kabelka: Mohito 

Jedna z nejvlivnějších módních blogerek u nás tentokrát vsadila na outfit s nádechem 50. let minulého století, jehož nosným prvkem je stříbrná plisovaná sukně. Nevíme, jak vy, ale my hodnotíme Ivančin outfit na výbornou.

Rose /@_like_rose_

bunda: G-STAR / šála: Burberry / kabelka: Coccinelle / boty: Stradivarius

Outfit jako stvořený do aktuálních dní, kdy nevíte, zda vás nepřekvapí déšť či oblíbenější sníh. Klasická šála britské značky dodává ten pravý punc elegance.

 

A post shared by Rose (@_like_rose_) on

Tina /@phtina_

top: Zara / kalhoty: H&M / tenisky: adidas Originals

Slečna s asijskými kořeny žijící na trase Vietnam-Česká republika-Francie se očividně v módě cítí jako ryba ve vodě a odrazem toho je například i daný outfit s nápadem. Vzorovaný vrch ukázkově koresponduje s úzkými černými džínami a snad nejlegendárnějším siluetou tenisek Stan Smith.

 

 

A post shared by Tina Pham (@phtina_) on

Renka /@renkabohacikova

Renatka je krásná žena, a tak není nutno mnoho k tomu, aby nás dokázala okouzlit i svým oblékáním. Každopádně, roláky tu budou s námi stále a jde o vůbec nejlepší díl pod bundu.

 

A post shared by @renkabohacikova on

Lenka /@lenkabrisiakova

kalhoty: NA-KD Fashion

 

A post shared by Lenkabriska (@lenkabrisiakova) on

Domů
Sdílet
Diskuse