Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. listopadu 2017 19:23
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Do podzemního skladu OD Kotva v pátek zamíří Fort Romeau a Credit 00 se selekcí toho nejkvalitnějšího techna

HUDBA
Uložit Uložené

Skladové prostory OD Kotva, pátek 1. prosince a selekce toho nejlepšího techna v podání headlinerů Fort Romeau a Credit 00.

Anglický DJ Michael Greene aka Fort Romeau a německý Credit 00 z labelu Uncanny Valley přijedou už zítra, v pátek 1. prosince, do tajemných skladových prostor pražského OD Kotva (náměstí Republiky 656/8), aby se společně s rezidentními DJs Schwa, Fatty M a Lumierem postarali o pokračování známé pražské warehouse party Komiks.

Ta stejně jako pokaždé kombinuje umění mladých talentovaných lidí, kvalitní hudbu a unikátní atmosféru. Tentokrát prostory oživí výstava soch, která míchá lidské a zvířecí figury. Sochy má na svědomí mladá umělkyně z AVU Linda Páleníková.

Fort Romeau, světově uznávaný DJ z Chesteru, vydává pod labely jakoRunning Back nebo Live At Robert Johnson. Styl jeho tvorby by se dal definovat jako mix techna a housu. Druhý zmiňovaný Credit 00 reprezentuje Rat Life Records a nabídne analogový, synthový zvuk, který doplňuje drum machines.

Lístky seženeš buď na místě za 400 korun, nebo o něco levněji v předprodeji na GoOut.cz.

Facebook event zde

Domů
Sdílet
Diskuse