Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. prosince 2017 14:05
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Fanouškovský film o Voldemortovi bude plný atraktivních soubojů a odhalí nám proměnu studenta v postrach kouzelnického světa

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Snímek s názvem Voldemort: Origins of the Heir vypadá mimořádně lákavě i v nejnovější ukázce.

S fanouškovským filmem Voldemort: Origins of the Heir, jehož příběh se bude odehrávat před oblíbenou ságou o Harrym Potterovi, jste na našem webu již narazit mohli. Od posledního traileru uběhlo už několik měsíců, takže bylo jen otázkou času, kdy uvidíme nějaký další. A ten nyní skutečně dorazil, přičemž s sebou přinesl i očekávané datum premiéry. Co se samotného příběhu týče, ten nám poví příběh Toma Riddla, kterého později celý kouzelnický svět poznal pod jménem Lord Voldemort.

Ve filmu se tak dozvíme, jaké události předcházely jeho přeměně ve zlého čaroděje a jaký byl jeho život či studium v Bradavicích. Podle slov tvůrců totiž zůstává mnoho otázek nezodpovězených, takže se na ně již zanedlouho pokusí odpovědět. Projekt byl zpočátku financován prostřednictvím crowdfundingu, do situace se však vložilo studio Warner Bros. a vznikl spor ohledně autorských práv. Ze snímku se tedy stal neziskový projekt. Stojí za ním Gianmaria Pezzato a Stefano Prestia, no a herecky se představí neznámá jména jako například Stefano Rossi, Mitchell Thornton, Davide Ellena, Maddalena Orcali či Aurora Moroni. Na YouTube bude snímek dostupný od 13. ledna 2018. Dáte mu šanci?

Domů
Sdílet
Diskuse