Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. prosince 2017 17:43
Čas čtení 0:00
Radka T.

Babičky a dědečkové ukazují, že skvělý vkus nezávisí na věku. Jejich stylem se mohou inspirovat i mnohem mladší lidé

MÓDA MÓDA
Uložit Uložené

Na stylové seniory si posvítil fotograf Ari Seth Cohen.

Skvělý a vytříbený styl vůbec nemusí záležet na věku. I v našich končinách můžeme potkat ženy i muže ve vyšším věku, jejichž vkus jim můžeme jen závidět. Obdivovat můžeme i blog Advanced Style, kde babičky i dědečkové ukazují svůj smysl pro módu.

Za projektem stojí fotograf Ari Seth Cohen. Místo toho, aby se zaměřil na mladé modelky či modelů, bloudí po ulicích New Yorku, kde hledá nejstylovější a nejlépe oblečené seniory. Na Instagramu má díky tomu desítky tisíc fanoušků a faktem je, že na módních kreacích babiček a dědečků je nejen co obdivovat, ale dá se jimi i inspirovat.

Pro Ariho byla a stále je velkou inspirací jeho babička, hlavně její energie a postoj k životu. A tak se zrodil jeho zájem zachycovat unikátní styl zralých lidí. Navíc jim chtěl dát prostor, jaký si podle něj zaslouží. „Všiml jsem si nedostatku starších lidí v módních kampaních a na street stylových stránkách. Chtěl jsem ukázat, že styloví, kreativní a vitální mohou být lidé v každém věku,“ vysvětluje Ari. Úspěch jeho webu a zájem fanoušků na sociálních sítích jsou důkazem toho, že mu to jde skvěle.

Domů
Sdílet
Diskuse