Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. prosince 2017 10:18
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Muž se našel na 10 let staré rodinné fotce své snoubenky. Na dovolené se za ní válel, ale poznali se až loni

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Náhody prý neexistují, ale tento pár tomu určitě nevěří.

Existují náhody, nebo je vše předem naplánováno a o naše životní cesty se stará osud? Zřejmě podobnou otázku si nedávno položili dva zamilovaní lidé. Verona Koliqi a Mirand Buzaku si prohlíželi fotografie z dětství a narazili tam na něco, co jim chvíli nedávalo smysl. Verona bydlí v Londýně, ale původně pochází z Kosova, a před 10 lety se se svou rodinou jako malá holčička vydala do Černé Hory k moři a potom společně se sourozenci a kamarády zapózovala rodičům, kteří si chtěli roztomilou situaci na pláži zvěčnit. Ani ve snu ji v té době nenapadlo, že se za ní na nafukovacím lehátku válí malý chlapec, kterého potká o celou dekádu později v rodném Kosovu a zamiluje se do něj natolik, že budou o rok později zasnoubeni.

Oba zjistili, že se ve skutečnosti setkali mnohem dříve, než původně předpokládali, když Mirand analyzoval všechny její fotografie z dětství a nenechal se odbýt, i když ona na všechny z nich určitě nebyla pyšná. Právě u fotky z pláže se Mirand pozastavil nad tím, co se odehrává v pozadí a zarazilo ho, že chlapec na nafukovačce má stejné plavky jako on, a tak začal pátrat. Pamatoval si, že byl s rodiči na dovolené v Černé Hoře, ale nevěděl, jestli je možné, že tam byli ve stejnou dobu a na stejné pláži jako jeho nastávající manželka. Rodiče však vše potvrdili, a tak se Verona rozhodla milý příběh pověsit na svůj Instagram, kde si vysloužil více než 30 000 lajků. Pokud i dosud pochybovali o tom, zda je vstup do manželství dobrým krokem, pak je toto určitě dostatečným znamením, že jsou si možná souzeni.

Domů
Sdílet
Diskuse