Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. prosince 2017 18:01
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Hlavně ať se to nedoví máma. PSH představují videoklip reflektující mladou generaci a oznamují další album

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Už vícekrát se nám potvrdilo, že nejlepší videoklipy jsou ty netradiční, a tak vám dnes představujeme jeden, který si bez pochyb pozornost zaslouží.

Zatím poslední společnou skladbou kluků z PSH byla věc Ticho, která byla v první řadě reakcí na události týkající se organizačních změn v největší české hudební stáji BiggBoss. Ta se dlouhodobě může pyšnit i členy s přesahem mimo rap, ale my už teď víme, že největší pozornost pro příští rok bude patřit právě základnímu pilíři, který tvoří trio Vladimir 518, Orion a Mike T.

O jejich dalším a možná už i zcela posledním společném albu se již delší dobu mluví a my dnes už snad můžeme prozradit, že se ho dočkáme začátkem léta 2018. Dnes zveřejnili novinku s názvem Hlavně ať se to nedoví máma, která dostává hned i doprovodný videoklip z dílny režiséra Víta Hradila. Kluci jsou známí tím, že s vizuály velmi rádi experimentují, a tak jsme se dočkali netradiční záležitosti s příběhem, který prostě budeš muset zhlédnout až do konce.

Videoklip vznikal v prostorách pražského Drive House a hlavní roli v něm sehrála parta mladých lidí, kteří si užili už na první pohled velmi autentický večer. Ten byl zachycen na VHS kamery a vy nyní máte možnost vidět, jak vypadá taková intenzivnější párty v podání mladé generace současnosti. Cílem samozřejmě není skutečnosti zobrazené ve výsledném klipu podporovat, spíše reflektovat realitu.

Domů
Sdílet
Diskuse