Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. prosince 2017 16:45
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Jak dlouho by měl trvat dokonalý sex? Lidé z celého světa odhalili svá intimní tajemství

ZAJÍMAVOSTI SEX
Uložit Uložené

Většina párů zvládne jen polovinu vysněného času.

Preference u intimních zážitků se u každého z nás liší. A pokud chceš, aby si sex stoprocentně užila i tvá polovička, vyplatí se vědět, co vlastně má ráda ona a jak svůj výkon přizpůsobit její představám. Právě délka celého aktu je jedním z nejdůležitějších faktorů a samozřejmě to platí pro obě pohlaví. Nikomu se nelíbí, pokud jsou jeho radosti ukončeny předčasně, a tak se internetová seznamka Saucy Dates rozhodla zeptat téměř čtyř tisíců mužů i žen na to, co vlastně preferují oni, aby tak získali co nejlepší výsledky.

Muži a ženy se na ideální délce pohlavního styku shodují. Zatímco muži si ho chtějí užívat 25 minut a 43 sekund, ženy v průměru preferují o osm sekund více, což je opravdu zanedbatelný rozdíl. Bohužel, realita je často daleko od vysněných představ a zdá se, že ani ty nejvýkonnější země se k ideálním číslům nedokážou přiblížit. Z celého světa jsou na tom nejlépe Američané, jejichž průměrná doba akce dosahuje 17 minut a 5 sekund. Všem ostatním částem světa patří jen nižší čísla, i když jsou rozdíly jen nepatrné. Například Australané dosahují šestnáct a půl minuty, Indové zase patnáct. Čili přibližně o deset minut méně, než by oba partneři chtěli.

Jak dlouho by měl trvat dokonalý sex? Lidé z celého světa odhalili svá intimní tajemství
Zdroj: Saucy Dates

Reálná délka trvání byla zkoumána jen na mužích starých přibližně třicet let, tedy v době, kdy dosahují nejlepších výkonů. Jiná studie však přináší zcela odlišné výsledky, které jsou výrazně méně utěšující, i když do ní byly zapojeny páry všech věkových kategorií. V ní si 500 heterosexuálních dvojic z celého světa měřilo čas do orgasmu po dobu čtyř týdnů a nejvyšší číslo bylo 44 minut. Nejnižší zase jen 33 sekund. Celkový průměr celé Evropy a Spojených států amerických však dosahoval jen 5,4 minuty. Studie navíc zkoumala i to, zda má kondom nějaký vliv na délku pohlavního styku a vypadá to tak, že vůbec. Zdá se tak, že téměř 26 minut je v drtivé většině případů jen nerealistickým přáním.

Domů
Sdílet
Diskuse