Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. prosince 2017 11:38
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Ego v rozhovoru prozradil, co si myslí o nadávkách v rapu, proč se na albu neobjevil Pil C i jak to bylo se Spiritovou zkrácenou slokou

HUDBA
Uložit Uložené

Člen Kontrafaktu konečně vydal své debutové sólové album a my jsme se ho při té příležitosti rozhodli vyzpovídat.

V roce 2017 jsme vám představili množství rozhovorů se známými tvářemi nejen domácí rapové scény. Už teď víme, že v nich určitě budeme pokračovat i nadále, avšak již bez moderátora Adela, pro kterého je dnešní rozhovor s Egem tím posledním pro Refresher vůbec. Ještě předtím, než se k němu dostaneme, bychom Adelovi velmi rádi poděkovali za šest let spolupráce, během nichž se nám také s jeho pomocí podařilo vybudovat nejsilnější médium podporující rapový žánr v Československu.

Pevně věříme, že v budoucnu se ještě naše cesty setkají, ale nyní zpět k rozhovoru. Ego stihl v tomto roce po přibližně dekádě od oznámení vydat svůj debutový sólový projekt Precedens a nás tedy zajímal nejen proces vzniku, ale i pár zajímavostí, ke kterým jsme potřebovali vysvětlení. Kromě mnoha jiného se tedy dozvíš, proč se na albu nenachází Pil C, i když jeho část na skladbu Flexim ako Gott existuje a proč se ze Spiritovy původní plnohodnotné sloky na album dostala jen čtvrtina. Tak se tedy pohodlně usaď a vychutnej si skoro hodinu s jedním z nejlepších slovenských raperů.

Domů
Sdílet
Diskuse