Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. prosince 2017 12:23
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Rockstar Steez Tour je v plném proudu. Samey z Haha Crew představí svůj debut v Praze

REFRESHER BRNO
Uložit Uložené

Samey je považovaný za jednoho z nejkontroverznějších umělců minimálně u nás. O tom, že se tímto titulem chlubí oprávněně, se nyní můžeš přesvědčit na vlastní kůži.

Samey v aktuálním roce vydal své debutové sólové album s názvem Mama, neviem, kedy prídem domov. Jeho první projekt si oblíbili věrní fanoušci i zastánci nového zvuku, kteří jsou otevření nadčasovým a často experimentálním skladbám a zároveň nepřestávají lovit kvalitní a netradiční hudební zážitky.

Zajímaví jsou určitě i hosté jako Ego, Rytmus, Hasan či Lvcas Dope, ale samozřejmě nechybí ani kolegové ze skupiny Zayo a Dalyb. My jsme už tento album hodnotili v recenzi, a tak přejděme k tomu důležitému. K albu nemůže chybět ani turné, které si autor rozdělil na dvě části. Ta první už několik dní probíhá a těší se velkému úspěchu.

Do pozornosti však ještě dáváme dvě zásadní zastávky v Praze a Košicích, na které se můžeš těšit dnes a zítra. Pražský koncert se bude konat v klubu Rock Café a ten košický zase v T-klubu. Rockstar Steez Tour pt. 1 organizuje F*CK THEM a hlavním partnerem je značka Jägermeister, takže si můžeš být jistý, že o zábavu bude postaráno. Na návštěvníky se už nyní těší i krásky z Jäger Beets, které je na všech zastávkách přivítají před klubem s ledově namraženým Jägermeisterem v ruce. Brány klubů se otevírají o 21:00 a koncert skončí s úderem půlnoci.

29. 12. PRAHA Rock Cafe 

30. 12. KOŠICE T-klub 

Rockstar Steez Tour je v plném proudu. Samey z Haha Crew představí svůj debut v Praze
Domů
Sdílet
Diskuse