Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. prosince 2017 12:41
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Temný kouzelník Grindelwald a mladý Brumbál září na lákavých obrázcích z očekávaného pokračování Fantastic Beasts

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Do premiéry Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald zbývá ještě mnoho měsíců. To nic ale nemění na tom, že se dalšího výletu do magického světa už nemůžeme dočkat.

Natáčení očekávaného snímku Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald je již několik dní ukončeno, takže bylo jen otázkou času, kdy se po prvních zveřejněných obrázcích dočkáme nějakých nových. A ty nedávno skutečně dorazily. Kromě staršího obrázku s Newtem a Jacobem v pařížských ulicích jsme tak dostali ještě další tři.

Na nich se nachází například mladý Brumbál, Grindelwald pravděpodobně se svou následovnicí či Tina Goldstein ve společnosti výše zmíněného Scamandera. Všechny najdete v galerii pod textem a my v samotném závěru už jen dodáme, že premiéra snímku je naplánována na 15. listopad 2018. Pokud se chcete dozvědět vše podstatné o obsazení či příběhu, vstupte do tohoto vlákna.

Domů
Sdílet
Diskuse