Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. prosince 2017 11:18
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Bývalý wrestler se na Twitteru vydává za slavného fotbalistu z Liverpoolu. Svými příspěvky baví celý internet

SPORT TWITTER
Uložit Uložené

Nová posila Liverpoolu má na Twitteru svého dvojníka. Je jím bývalý wrestler, který využil shody jmen.

Bývalý profesionální wrestler Virgil, pravým jménem Michael Jones, který se proslavil svým působením v zámořské organizaci WWF (dnes známé jako WWE), si našel nového koníčka, kterým baví davy fanoušků. Před pár dny se totiž rozhodl využít svého jména a začal se na Twitteru vydávat za 26letého fotbalistu Virgila van Dijka, novou posilu Liverpoolu FC a nejdražšího obránce v historii. Anglický klub o tomto rekordním nákupu za 75 milionů liber informoval teprve nedávno, Virgil však ani okamžik nezahálel a ihned začal přidávat vtipné příspěvky, které rychle obletěly svět.

Na jednom z nich se například objevuje fotografie upravená ve photoshopu, na níž je zachycena trojice slavných wrestlerů – Ted DiBiase, Andre the Giant a samotný Virgil – místo jejich hlav jsou zde ale přidány tváře Jurgena Kloppa, trenéra Liverpoolu, Johna Henryho, majitele klubu, a nakonec právě Virgila van Dijka. Jinde zase klubu vzkazuje, že před každým zápasem chce mít v šatně nachystanou horkou porci těstovin a nechybí ani prohlášení, že všechny své vydělané peníze hodlá investovat do Bitcoinu.

Doporučeno
Elon Musk slaví narozeniny. Vybrali jsme 6 nejbizarnějších faktů o něm Elon Musk slaví narozeniny. Vybrali jsme 6 nejbizarnějších faktů o něm 28. června 2023 11:00

V tuto chvíli Virgilův twitterový účet čítá něco přes 36 tisíc fanoušků, dá se však předpokládat, že díky sérii vtipných příspěvků, kterými dnes již 55letý wrestler rozhodně nešetří, se toto číslo bude v nejbližší době rychle zvětšovat.  





Domů
Sdílet
Diskuse