Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. ledna 2018 10:39
Čas čtení 0:00
Ivan J.

McGregora uvidíme bojovat, až utratí všechny peníze. Dle obávaného soupeře se Ir souboji vyhýbá

SPORT BOJOVÉ SPORTY UFC
Uložit Uložené

Nurmagomedov by byl ochoten proti Conorovi bojovat i zadarmo.

Zápas s Conorem McGregorem neznamená pro bojovníky v organizaci UFC jen příležitost získat titul šampiona či s tím související popularitu, ale je to pro mnohé z nich také vstup do hry o velké peníze. Protože kde je slavný Ir, tam se pohybují miliony.

Nesrovnatelně větší výdělek než z kteréhokoliv jiného zápasu předtím je z tohoto důvodu dostatečnou motivací. Nicméně, Khabib Nurmagomedov je výjimkou. Dagestánský bojovník si po posledním turnaji UFC 219 vylepšil svůj profesionální rekord na 25-0, což ho dostatečně opravňuje, aby byl jeho nadcházející zápas už kláním o titul. Obrací proto svou pozornost na Tonyho Fergusona a Conora McGregora, tedy dvojici, která má v současnosti mistrovský pás v lehké váze ve své moci.

Souboj o titul chce až tak, že by se vzdal i potenciálního výdělku ze zápasu s Irem. Nepotřebuje peníze. Jak říká, bojuje proto, aby tu zanechal nějaký odkaz a také pro své lidi, historii a v neposlední řadě i pro zmíněný opasek.

V tvrzeních však zašel ještě o kus dál, když se nechal slyšet, že už je unavený z krátkých tříkolových zápasů. Nejraději by byl, kdyby bojoval 50 či 60 kol. Pokud by to organizace dovolila, klidně by se postavil do oktagonu v jeden večer proti Fergusonovi i McGregorovi.

Doporučeno
Šílené knock-outy i nový šampion! Turnaj Oktagon 56 přinesl divoké přestřelky i překvapivé výsledky Šílené knock-outy i nový šampion! Turnaj Oktagon 56 přinesl divoké přestřelky i překvapivé výsledky 21. dubna 2024 7:47

Vysněný souboj fanoušků MMA však podle jeho slov tak brzy nehrozí, neboť Notorius se prý nejblíže do klece postaví, až když utratí všechny vydělané peníze. A jelikož vydělaná částka v „souboji století“ nepatří zrovna mezi tu, která se dá rychle utratit, vytoužený souboj zřejmě ještě nějaký čas neuvidíme.

Nurmagomedov proto upozorňuje na dočasného držitele opasku Fergusona. Díky sociálním sítím však přece jen můžeme sledovat zajímavý souboj mezi ústřední dvojicí, neboť si za poslední dobu adresovali množství pálivých vzkazů.

„Nyní každý zapomněl na McGregora, protože nechce čelit skutečnému souboji. Bojuje jen s někým, jako je 45letý Floyd Mayweather či zhulený kluk Nate Diaz, který prohrál v UFC 10 zápasů. To je šílené. Měl by bránit svůj titul.“

Domů
Sdílet
Diskuse