Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. ledna 2018 20:40
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Jennifer Lawrence je v lechtivém traileru ochotna svléct se před každým mužem, jen aby ho mohla chladnokrevně zabít

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Thriller Red Sparrow vypadá čím dál lákavěji.

Premiéra thrilleru Red Sparrow se již nezadržitelně blíží. Studio Fox tedy na plné obrátky maká na reklamní kampani a nejnověji nám posunulo lákavý televizní spot. Vidět to mezi reklamami, také asi začnu dávat pozor a pravděpodobně by mě i nalákali do kina. Jennifer očividně nahota a svlékání před kamerou nevadí, což nás rozhodně všechny těší. O to víc, když to ve snímku využije ke svádění zlých kluků, které pak chladnokrevně zavraždí. Hlavně o to totiž v tomto snímku půjde.

Hlavní hrdinkou bude Dominika Egorova (Jennifer Lawrence), bývalá baletka a momentálně tajná agentka organizace Red Sparrow. V ní se naučila pro své cíle využít nejen manipulaci, ale i své ženské zbraně. Do cesty se jí však brzy postaví agent CIA (Joel Edgerton), který tvrdí, že je její život ohrožen a Dominika může důvěřovat pouze jemu.

Snímek režíroval Francis Lawrence a z dalších herců uvidíme i Matthiase Schoenaertse, Jeremyho Ironse, Mary- Louise Parker, Douglase Hodge, Ciarána Hinda či Charlotte Rampling. V Česku uvidíme Red Sparrow 1. března 2018.

Domů
Sdílet
Diskuse