Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. ledna 2018 9:59
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Jak tráví zimu členové československé rapové scény?

HUDBA
Uložit Uložené

Loni bylo hitem Thajsko, v tom aktuálním roce se všichni přestěhovali na Bali.

Domácím raperům se daří stále více a v posledních letech se stalo standardem, že ještě v průběhu klubové sezóny většina z nich cestuje za zaslouženým odpočinkem. Nejčastěji opouštějí naši zemi po Vánocích a vybírají si atraktivní destinace u moře. 

Podobně jako v minulém roce, i nyní jsme si pro vás připravili malý přehled toho, na jaká místa se vaši oblíbení interpreti vydali. Ještě v úvodu bych rád připomněl, že jediným cílem je ukázat vám krásné záběry z exotických zemí, které mohou být pro mnohé čtenáře inspirací, resp. tipem na nejbližší výlet. No a v komentářích klidně prozraď, kterému z raperů závidíš nejvíce.

Ektor

Pražský raper si dal na rok 2017 pauzu od živých vystoupení a věnoval se jen sobě, svým zálibám, cestování a nyní již víme, že čas od času studiu. V závěru roku totiž vydal povedené album Alfa, se kterým nyní rozjede sérii koncertů. Ektor je už zpět z Thajska, kde strávil posledních pár týdnů včetně Vánoc.

Pil C

Náročný pracovní rok má za sebou také Pil C, který fanoušky překvapil druhým sólovým albem. To se těší velkému úspěchu, ale ještě předtím, než se začne aktivně věnovat živým vystoupením, se společně s klukama ze Spirit Music a mnoho dalšími kolegy ze scény vydal na Bali. Kromě odpočinku stihl na Bali společně s dalšími dvěma níže jmenovanými oslavit svatbu moderátora Osťa, kterému tímto gratulujeme.

 

Příspěvek sdílený PIL C (@pil_c),

 

Příspěvek sdílený PIL C (@pil_c),

 

Příspěvek sdílený PIL C (@pil_c),

 

Příspěvek sdílený PIL C (@pil_c),

Majk Spirit

Na zmíněné svatbě pochopitelně nemohl chybět ani Speezy, ale na základě Instastories soudíme, že se s celou posádkou přesouvá i do dalších přilehlých destinací. Po pánské jízdě čekají člena H16 další koncerty a také přípravy dalšího sólového alba, které má v plánu vydat ještě letos.

Rytmus 

Rytmus je sice také na Bali a taky se zúčastnil Osťovy svatby, ale čas tráví s partnerkou Darou a užívá si pravděpodobně posledních pár dní před tím, než se začne naplno věnovat přípravě na svůj první profesionální zápas v boxu. Svou účast pod záštitou XFN už oznámil, ale zatím nevíme, kdo bude jeho soupeř. Rytmus sám prozradil, že se chystá trénovat i za velkou louži, což budeme mít určitě možnost sledovat díky mottu gádže nemíňajú dáta.

 

Příspěvek sdílel uživatel @rytmusking,

 

Příspěvek sdílel uživatel @rytmusking,

 

Příspěvek sdílel uživatel @rytmusking,

 

Příspěvek sdílel uživatel @rytmusking,

Strapo 

Strapo oznámil vydání dalšího sólového alba již v průběhu roku 2017 a už tehdy jsme tak trochu tušili, že to do jeho konce nestihne. Nejintenzivnější přípravy začaly právě na dovolené v Thajsku, kde Strapo napsal pravděpodobně většinu textů a ty si začátkem ledna přinesl do studia k Maťovi Strakovi.

Album je tedy momentálně ve fázi nahrávání. Všem jeho fanouškům je zároveň velmi dobře známo, že k sobě mají velmi blízko s Ektorem a protože strávili oba Vánoce na stejném místě, tato fotka asi nikoho nepřekvapí.

Separ 

Po náročné Pancier Tour se Separovi podle všeho podařilo získat zaměstnání v National Geographic a fanouškům prostřednictvím Instastories přinášel množství záběrů z Bali. Procestoval mnoho zajímavých míst a nabídl nám pohled na místní faunu a flóru, díky čemuž asi i mnozí z vás mají jasno v tom, kam si půjdete odpočinout příště.

 

Příspěvek sdílený SEPAR® (@separ.dms),

 

Příspěvek sdílený SEPAR® (@separ.dms),

 

Příspěvek sdílený SEPAR® (@separ.dms),

 

Příspěvek sdílený SEPAR® (@separ.dms),

Paulie Garand 

Na Bali zakotvil i člen Ty Nikdy Paulie Garand, který je dobře známý svým citem pro fotografii, což se odrazilo i na jeho oficiálním Instagramu. Nuže, Indonésie je bezpochyby nejatraktivnější destinací pro československé rapery a velmi rychle tak vystřídala Thajsko. Paulie podle všeho pracuje během zaslouženého volna na textech pro další projekt, a tak se velmi rádi necháme překvapit.

Domů
Sdílet
Diskuse