Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. února 2018 15:58
Čas čtení 0:00
Radka T.

Z chlapce, který na Super Bowlu ignoroval Justina Timberlakea, je hvězda. Vtipná situace má to nejjednodušší vysvětlení

HUDBA
Uložit Uložené

Stačila jedna neorganizovaná situace a z neznámého chlapce je hvězda internetu.

Největší americký sportovní svátek, tedy Super Bowl, je nejen oslavou sportu, ale i hudby. Právě spojení jednoho i druhého bývá obrovskou a ostře sledovanou událostí. Tento rok lidi svou přítomností potěšil Justin Timberlake, který divákům zazpíval a vyvolal tak menší šílenství.

Justin vystoupil na Super Bowlu i v roce 2004, a to spolu s Janet Jackson. Tehdy se postaral o pobouření, když během vystoupení poodhalil zpěvaččinu bradavku. Nyní na Super Bowlu vystoupil opět, ale žádný pikantní skandál se nekonal. Namísto toho však nastala velmi milá a vtipná situace, když se zpěvák přimíchal do publika.

Když se Justin ocitl v blízkosti 13letého chlapce, ten byl bezradný. Jeho reakce se nedalo nevšimnout, a tak z toho, co udělal, vzniklo několik vtipných meme. Místo toho, aby se radoval ze zpěvákovi přítomnosti, vytáhl telefon a začal do něj „ťukat“.

Na první pohled to proto vypadalo tak, že chlapec neví, co má dělat, protože se i na něj soustředila pozornost kamer. Tvůrci meme si to však vysvětlili po svém a přišli s několika verzemi, co mohl chlapec dělat. Například googlovat si, kdo ten Justin Timberlake vlastně je, nebo se raději hrát hru.

Samozřejmě, vysvětlení je o něco prozaičtější. Jak se zjistilo, oním 13letým chlapcem je Ryan McKenna, který velmi dobře věděl, co za zpěváka vedle něj stojí a zpívá. Situace chtěl proto náležitě využít a s Justinem se vyfotit.

„Právě jsem si pomyslel, že už nikdy v životě nemusím mít podobnou příležitost (udělat si selfie),“ přiznal se Ryan. Ve chvíli, během níž vznikl vtipný snímek, jednoduše zapínal fotoaparát, ale nejprve musel pozastavit videozáznam. Nakonec se mu s hvězdou podařilo udělat fotku, a tak chlapci, který je terčem vtipů, mnozí závidí.

Celá situace se stala tak virální, že Ryanovi nepřetržitě pípal telefon. Najednou měl kamarády z celého světa a vznikl o něj velký mediální zájem.

 

 

Príspevok, ktorý zdieľa MTV UK (@mtvuk),

Domů
Sdílet
Diskuse