Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. února 2018 9:07
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Sacha Baron Cohen točí další tajný film, kde si z lidí dělá srandu. Terčem jeho vtipů se údajně stal i O. J. Simpson

FILMY A SERIÁLY SACHA BARON COHEN
Uložit Uložené

Po úspěchu Borata už Bruno tolik nezaujal, ale po letech se Cohen vrací k tajným komediím.

Grimsby byla skvělá komedie. Neznám nikoho, kdo by se u ní nebavil (dosud nechápu, jak na tu roli mohl Mark Strong kývnout), i když chápu lidi, kteří jí pohrdají. Stejně tak chápu rozhořčení celebrit a lidí, kteří Cohenovi v minulosti naletěli na jeho fóry.

Řeč je o snímcích Borat a Bruno, kdy se z Cohena stal někdo jiný a doplácely na to hlavně USA. Kazašský dobrodruh nás bude bavit ještě dlouho, ale po těchto dvou filmech již Cohen nemohl točit podobné projekty, protože by na něj snadno přišli.

Zdá se však, že to ještě jednou přeci jen vyzkoušel. Již delší dobu totiž údajně natáčí další tajnou komedii, pro kterou změnil image. Nejnovější zprávy dokonce hovoří o tom, že O. J. Simpsonovi zaplatil 20 tisíc dolarů jen kvůli tomu, aby se s ním setkal v hotelovém pokoji. Vsadíme se, že přítomný byl i štáb.

Co se tam ale dělo skutečně zůstává záhadou. Cohen odmítá promluvit, O. J. jen potvrdil, že se s ním setkal a nikdo jaksi nechce o žádném filmu ani slyšet.

My jen doufáme, že vtip s O. J. si nechal až na konec, protože hrozí, že jeho krytí se nyní provalilo a žádná celebrita se s ním nebude chtít setkat, respektive si bude každý v USA vědom, že Cohen něco chystá a nikdo není v bezpečí. Tak či tak, doufáme, že skutečně jde o další Cohenův nezapomenutelný projekt.

Domů
Sdílet
Diskuse