Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. února 2018 v 12:11
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Smrti či obrovské katastrofě unikli jen o vteřinu. Zázraky možná neexistují, ale tyto náhody zachránily životy

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Jediná sekunda dokáže rozhodnout o životě a smrti.

Život člověka je mimořádně křehký, a tak se občas dostane do situace, z níž ani netuší, jak vůbec mohl vyjít ve zdraví. Následující fotografie zachycují právě momenty, při kterých tuhne krev v žilách, protože lidé ani netušili, co si na ně pomyslný osud či úplná náhoda chystají.

I když by velká část z nás řekla, že zázraky neexistují, kdybys pracoval ve fabrice a najednou by ti v brýlích přistál úlomek, který by tě zaručeně zbavil oka a pravděpodobně by ti poškodil i mozek, ale zastavily ho ochranné brýle, zřejmě bys svůj život přehodnotil.

Svět si pro nás občas dokáže připravit situace, kterým by na první pohled člověk ani nechtěl věřit a myslel by si, že jde o fotomontáž, jenže až příště najdeš své auto v pořádku i přesto, že pár centimetrů od něj padl strom, pak si vzpomeň na to, že zázraky v nějaké formě zřejmě existují.

Domů
Sdílet
Diskuse