Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. února 2018 v 10:21
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Největší photoshopový troll internetu je zpátky s novými fotomontážemi. Doslovnými úpravami dovádí lidi k šílenství

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Lidé se pořád ještě nepoučili.

Před pár měsíci byl James Fridman pouhým grafikem, který se ve svém volném čase rád bavil nachytáváním svých přátel. Jednoho dne však zveřejnil vtipné fotomontáže na internetu a z neznámého chlapíka se najednou stala internetová celebrita, která se v pravidelných intervalech objevuje na známých webech.

Fridman ve své e-mailové schránce neustále nachází nové fotografie s prosbami, jak by měly být upraveny, jenže Fridman je příliš kreativní na to, aby je upravoval jen tak obyčejně. Namísto toho si bere jednotlivé požadavky k srdci a fotografie upravuje doslovně, a tak příliš nedbá na to, co od něj lidé očekávali a baví se u jejich nepřesných žádostí.

Lidé mu to samozřejmě odpouštějí a mnozí z nich mu své fotografie posílají schválně, aby se nečekané úpravě mohli s chutí zasmát. Internet je na tom podobně, protože Fridman v sobě skutečně skrývá nečekanou kreativitu a smysl pro humor.

Domů
Sdílet
Diskuse