Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. února 2018 18:52
Čas čtení 0:00
Radka T.

S muži zachází jako se psy či popelníky a za hodinu dostane 200 liber. Dominatrix Bliss však sex a bičování odmítá

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Extravagantní dominatrix má přísná pravidla.

Je šťastně vdaná, září spokojeností, ale její vzhled trochu udivuje. Bliss Theodora, která si raději říká Paní Bliss, nosí výrazný make-up, modré vlasy a už dávno se neholí. Její práce také není zcela standardní. Živí se jako profesionální dominatrix, k mužům se chová přísně a splní jim i ty nejbizarnější sny. Sexuální služby však neposkytuje.

S muži zachází jako se psy či lidskými popelníky, za hodinu si naúčtuje i 200 liber, za celonoční „seanci“ 1 500. Ve své neobvyklé práci se bývalá fetiš modelka našla poté, co se z australského Melbourne přestěhovala do Velké Británie, konkrétně do Londýna. Své služby poskytuje v domácím prostředí nebo v jakýchsi žalářích po celém městě.

Paní Bliss zdůrazňuje, že klientům neubližuje duševně ani fyzicky, nešlehá je bičem a nedělá nic nelegálního. „V konečném důsledku se toto odvětví věnuje konsenzuálnímu prožívání fantazie, kterou mohu s mými klienty pěstovat,” cituje ji britský portál Metro. Ve své práci se rozhodně nenudí, každý den je totiž úplně jiný. Kromě toho má čas věnovat se také svým projektům v oblasti zlepšení sexuální výchovy ve školách i vytváření bezpečnějších prostředí pro sexuální pracovnice.

Nicméně čas, kdy se mění v dominatrix, je její soukromou radostí, která navíc dobře vynáší. Říká, že svým klientům umožňuje dostat se na cestu za hranice každodenní reality, objevovat jejich fantazie a touhy. „Umožňuji lidem opustit jejich normální já a dopřát jim to pravé já,“ vysvětlila Paní Bliss. „Zjistila jsem, že BDSM je moje opravdová vášeň,“ prohlásila. Při její práci nechybí trochu erotické dominance, diskuse s klienty, ale hlavně únik z každodennosti.

Jako při každém byznysu, i při tomto je třeba určit si pravidla. Bliss jednak nediskriminuje, své služby poskytuje každému bez ohledu na rasu, náboženství, rovnost identity, mentální či fyzické schopnosti. Na straně druhé nesnese hrubé či neuctivé zákazníky, lidi, kteří nedodržují hygienické standardy, jsou silně pod vlivem návykových látek, případně na ni budou naléhat, aby dělala něco nezákonného nebo s nimi měla sex. Ale pokud by někdo velmi chtěl, může si koupit její použité ponožky, tampony či sexuální hračky.

Domů
Sdílet
Diskuse