Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. března 2018 11:03
Čas čtení 0:00
Radka T.

První pivní hotel na světě potěší všechny milovníky piva. Každý pokoj bude mít vlastní výčep

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Zakladatelé tvrdí, že je hotel dárkem pro jejich věrné fanoušky.

Skotský pivovar BrewDog má velké plány. Chystá se totiž pustit do hotelnictví, ale jeho zařízení nebude mít konkurenci. V pokojích totiž návštěvníci najdou výčep a speciální chladničku plnou piva.

BrewDog je pivovar založený nadšenci Jamesem Wattem a Martinem Dickiem. Proslavili se například výrobou piv s vysokým obsahem alkoholu. Pivo The End of History obsahovalo až 55 procent alkoholu a limitovaný počet lahví se prodával v extravagantním obalu. Nalévat si pivo z láhve ukryté v mrtvé veverce totiž rozhodně není standardní. Jenže pivovar má další plány, které sice také souvisí s pivem, ale nadělají rozruch hlavně v hotelnictví.

 

Príspevok, ktorý zdieľa ... (@gdlbr),

Plánem je vytvořit první pivní hotel na světě, kde si návštěvníci budou moci natočit pivo přímo v pokoji. První takový hotel s názvem Dog House plánoval pivovar otevřít ve své pobočce v americkém Columbusu, nyní se však říká, že vyrůst má i ve Skotsku v oblasti Aberdeenshire. Vzniknout by měl prý už příští rok.

Výčepy mají být k dispozici ve všech 26 pokojích. Kromě toho si hosté budou moci pochutnat na lahvovém pivu ze speciálních chladniček ve sprše.

„Dog House je dárkem pro vášnivé fanoušky našeho piva, kteří absolvují pouť do pivovaru v Aberdeenshire. Myšlenka otevřít si pivní hotel byla vždy součástí našeho programu a právě teď jsme schopni tento sen zrealizovat,“ řekl spoluzakladatel James Watt a dodal ještě, že to bude skutečná pivní nirvána.

Domů
Sdílet
Diskuse