Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. března 2018 14:46
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Minimum nahoty, maximum krásy. Fotograf zachycuje unikátní osobnost každého, kdo mu zapózuje

REFRESHER
Uložit Uložené

Krása je velmi subjektivní věc a Juneau si to dobře uvědomuje.

Nikdy jsi o něm neslyšel a pravděpodobně bys na něj ani nenarazil, protože na Instagramu dnes letí spíš erotické fotografie. Juneau Wong je fotograf, který se zaměřuje zejména na portréty žen v přirozených situacích. Na jeho záběrech bys nenašel množství nahoty, odhalená poprsí či pózující zadky v kalhotkách, ale obyčejné ženské i mužské tváře se všemi maličkostmi, které bys mohl považovat za nedostatky. Nejčastěji se věnuje právě portrétům, které tvoří základ jeho práce, protože právě pomocí obličeje dokáže nejlépe zaznamenat výjimečnost člověka.

Juneau působí v Denveru, ale i v Hongkongu, a i když má na Instagramu jen něco přes 1000 fanoušků, neustále se snaží svou tvorbu posouvat dopředu. Pokud ti proto nezáleží na tom, jestli se díváš na obnažená těla, ale zajímají tě spíše lidé prezentování jako unikátní osobnosti, Juneau je tvůrcem přesně pro tebe.

Domů
Sdílet
Diskuse