Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. března 2018 17:37
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Infinity War pravděpodobně ukáže hned dvě gigantické akční scény, které hravě překonají letiště ze Civil War. A ukáže se i Peter Dinklage!

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Bratři Russové, kteří Avengers 3 a 4 režírují, prozradili zajímavé novinky ohledně akčních scén.

Scéna z letiště v Civil War byla dobře natočená, i když by se jí pár logických nesrovnalostí dalo vytknout. Nepředpokládáme, že s větším počtem postav a možností to bude jinak, ale minimálně to bude epičtější. To nám potvrdili i bratři Russové, kteří oba Avengers snímky režírují.

Naznačují, že ve filmu nebude jen jedna obrovská bitva. Spíše to vypadá tak, že komiksový střet století, ve kterém se Thanos postaví celému MCU, si schovávají do finále Avengers 4. V Infinity War, tedy Avengers 3, uvidíme s Thanosem bez plné síly (předpokládáme, že ani v jednom ze soubojů nebude mít po ruce všechny Infinity Stones) bojovat hned dvě skupinky.

A vidíme to i v trailerech, kdy si na něj vyšlápl jak Iron Man (který toho následně asi lituje), tak Captain America ve Wakandě, kdy se snaží zadržet jeho pěstní útok, což Thanose minimálně překvapilo. Je možné, že se dočkáme něčeho podobného jako v komiksech.

Zdá se, že Avengers nebudou v Infinity War úplně pohromadě. Množství postav z boje o Wakandu totiž chybí. Je pochopitelné, že si Russové chtějí nechat velké finále všech proti všem do čtyřky, takže byste skutečně neměli očekávat, že se to stane v kinech už v dubnu.

Nepochybně se však stále dočkáme mnohem grandióznějších bojových scén než v jakémkoliv MCU filmu dosud.

 

PS: Potvrzená byla i účast Petera Dinklage (Tyrion z Game of Thrones). Nevíme však, jakou roli dostal.

Domů
Sdílet
Diskuse