Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. dubna 2018 11:03
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Sergei Barracuda pustil fanoušky do studia, aby jim ukázal zákulisí vzniku chystaného alba Pouliční ekonomická 3

HUDBA ČESKÝ RAP SERGEI BARRACUDA
Uložit Uložené

První díl z nové série, ve které uvidíš, jak Sergei B a DJ Bussy nahrávají nové tracky. Nechybí ukázky skladeb ani vtipné momenty.

Už před několika měsíci Sergei Barracuda oznámil, že na rok 2018 chystá nové sólové album, které je pochopitelně pokračováním jeho již kultovní série s příznačným titulem Pouliční ekonomická. S pořadovým číslem 3 můžeme očekávat nejen hudební, ale i životní posun ostravského rapera, který je známý svou autenticitou v textech.
 
Jako důkaz, že práce na projektu skutečně začaly, nám Sergei B servíruje první díl z nové série, ve které budeme mít možnost vidět, jak jednotlivé skladby za asistence DJe Bussyho vznikají. Samozřejmě nechybí ani vtipné momenty a také pár exkluzivních ukázek. Pohled do zákulisí je pro fanouška vždy velkým zážitkem a my jsme velmi rádi, že členové AK jsou ochotni nás pustit takto blízko.
 
O tvorbu PE3 Diary #1 se postaral Marek Tomíček a hudbu do intra doplnil Willy Vynic. Snad už můžeme prozradit, že kluci brzy budou točit videoklip k tracku Roluju a album Pouliční ekonomická 3 oficiálně spatří světlo světa v září. Právě tehdy začíná i turné, a pokud jsi promotér, který ví, jak se to dělá, tak se klidně ozvi na [email protected].
 

Domů
Sdílet
Diskuse