Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. dubna 2018 15:19
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Další Ach Ano show je tady! Maniak si na Flédu pozval NobodyListena, Calina a talentované MCs z Brna

HUDBA BRNO ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Mnoho hostů a nadupaná show od začátku do konce. Ach Ano na Flédě dá zabrat každému návštěvníkovi.

Maniak zažívá dlouhodobě velmi dobré období a brzy vydá i sólové album s názvem Husky, od kterého máme aktuálně všichni velká očekávání. Zanedlouho bychom se měli dočkat dalšího videoklipu, ale ještě předtím se v Brně bude konat další Ach Ano show. Půjde o poslední vystoupení k Ach Ano mixtapes a budeš mít možnost slyšet věci, které se normálně do playlistu nevejdou.

Kromě člena Bigg Boss labelu se 21. 4. na Flédě představí i Protiva, Calin a mnoho dalších reprezentantů z Brna, kterým aktuálně jde karta. Za všechny zmíníme Koja a Indiga. A aby toho nebylo málo, interprety doplní NobodyListen, jehož schopnosti rozložit klub už snad nemusíme nikomu přibližovat. Kromě něj nebude chybět Black Angelika a zkušený Diskotek.

Je příjemné vidět, že se mladí čeští rapeři obejdou i bez starších kolegů a dokáží udělat kvalitní hudební událost. Vše nasvědčuje tomu, že bude narváno, ale lístky bude možné zakoupit jen na místě. Vidíme se?

Další Ach Ano show je tady! Maniak si na Flédu pozval NobodyListena, Calina a talentované MCs z Brna
Domů
Sdílet
Diskuse