Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. dubna 2018 20:46
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Yzomandias a Nik Tendo spolu jedí, pijí a prcají kur*y

HUDBA ČESKÝ RAP MILION PLUS
Uložit Uložené

Album Sbohem Roxano vychází už za několik dní, a tak je čas na zveřejnění další novinky.

Logicovo očekávané album Sbohem Roxano vychází už 30. dubna. V první řadě bychom rádi vyzdvihli to, že Yzomandias myslí na své fanoušky, což se ukazuje i na počtu zveřejněných tracků ještě před oficiálním vydáním. Také známe tracklist a hosty, i když podle nejnovějších informací se ještě dočkáme jedné změny a jednu ze skladeb ještě doplní Smack.

Už se nemůžeme dočkat nejen této spolupráce, ale i celého projektu, který by měl opět přinést mnoho nového. Důkazem je i novinka Spolu, kterou jsme měli možnost slyšet díky streamovacím službám už včera. Dnes kluci představují i slibovaný videoklip, již tradičně od Jana Stracha.

Hned po pár sekundách je všem jasné, že jde o klubový banger, avšak Logic a Nik Tendo do něj dokázali přetavit text o tom, že jsou jako rodina, na což jsou patřičně hrdí. Ty nám dej vědět, co si o novince myslíš a nezapomeň si předobjednat originál na oficiální stránce milionplus.cz.

Domů
Sdílet
Diskuse