Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. května 2018 20:11
Čas čtení 0:00
Richard Balog

Rytmus, NobodyListen či Yzomandias. Horké počasí provětralo i šatníky známých tváří z Česka a Slovenska

MÓDA
Uložit Uložené

Známé osobnosti ze svých šatníků opět vytáhly kousky za nekřesťanské peníze. Výsledek si můžete prohlédnout.

Módní průmysl si v průběhu posledních let podmanil téměř celý svět, přičemž naše dvě poměrně malé země nejsou výjimkou a lidé si tak (konečně) mohou vybírat z milionů dostupných kousků. Samozřejmě, hlavní prim na trhu hrají především velcí hráči jako LVMH Group, Zara, H&M, Supreme nebo různé módní domy, jejichž návrhy či aktuální popularita učarovaly i mnohým známým osobnostem z Česka a Slovenska.

Dnes už proto není žádnou velkou událostí vidět na našincích outfity v hodnotě desetitisíců korun, protože řada z nich se živí a prezentuje hlavně vizuálem, což nedávno zmínil i Rytmus při představování slunečních brýlí Chrome Hearts v optice Duos.

Nebudeme vás už ale zbytečně zdržovat dalšími řádky a raději se přesuneme k samotným záběrům, ze kterých si můžete vzít inspiraci i při nejbližším nakupování či dolaďování celku.


R.Y.T.M.O. si vychutnával horké aprílové počasí například i ježděním v Rolls Royce, přičemž na ruce měl své oblíbené zlaté Rolexky. Luxusní lovecké sluneční brýle a diamantový prsten jsou pro Patrika rutinou.

 

A post shared by @rytmusking on

Dominika Cibulková tentokrát vyzkoušela outfit poskládaný z kousků Versace a bot Christian Louboutin s vybíjením. Šperky jsou klasicky od ALO Diamonds a kryt na telefon pochází z dílen Louis Vuitton.

 

A post shared by Dominika Cibulkova (@domicibulkova) on

Aktuální král české rapové scény Yzomandias v teniskách Balenciaga Triple S a s taškou Goyard.

 

A post shared by Yzomandias (@yzomandias) on

Moderátorka a redaktorka Veronika Cifrová Ostrihoňová s kabelkou Chanel na přehlídce slovenského Rafa Simonse Borise Hanečky. Jednoduché a působivé.

Partnerka českého moderátorského esa Leoše Mareše jménem Monika Marešová v botách Stella McCartney, kalhotách Balenciaga a s kabelkou francouzského módního domu Saint Laurent.

Benedikt Renč je uznávaným fotografem nejen doma v České republice, ale také ve světovém pojetí. Během focení výše zmiňované Moniky Marešové měl mistr svého řemesla oblečené tričko z dílny Y-3 a tenisky adidas Originals. To vše doplněné o stylové kalhoty.

Jako vždy dokonalá Barbora Franeková. Na nedávnou MISS Slovensko 2018 zvolila komplet od návrháře Michaela Kováčika a rozhodně neudělala krok vedle.

Dalyb patří mezi osobnosti, které se nacházejí v obdobných článcích pravidelně a dnešek nebude výjimkou. Košický jezdec labelu F*CK THEM v teniskách Converse, denimových kalhotách Ralph Lauren, mikině BAPE, tričku Balenciaga a kloboučku z kolaborace Supreme x Lacoste Live!.

Stále rostoucí popularitu si může užívat také Paulie Garand, který nespí na vavřínech a novou hudbu posouvá mezi lidi neustále. Mezitím však stíhá například i focení pro své partnery. Na záběrech níže má český raper obuté tenisky Converse a jako vášnivému cestovateli mu nesmí chybět ani duffle bag plný lásky od The North Face. Pouliční outfit jako vínko.

Dalším v pořadí je náš oblíbenec NobodyListen. Producent, DJ a samozřejmě hlava putovních akcí s názvem Addict v outfitu módního domu Dior Homme.

Na konec dnešního článku jsme si nechali dvě krásné Slovenky. První je modelka Adriana Čerňanová, která nechyběla na letošní Coachelle, přičemž na sobě měla celobílý outfit a vypadala víc než jen dobře. Druhým dechem však musíme dodat, že na štíhlé krásce vypadá skvěle prakticky úplně všechno.

Sonička Skoncová si letní počasí užívá plnými doušky a minimalistické outfity na oplátku nechávají vyniknout její dokonalé figuře a opálení, což potěší všechny pány.

V případě, že se o módní dění zajímáte trochu blíže, určitě nezapomeňte navštívit naši stránku Móda Refresher, která vám poskytne vždy jen ty nejzajímavější a nejžhavější informace z módního světa. Děkujeme vám za podporu!

Domů
Sdílet
Diskuse