Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. června 2018 9:56
Čas čtení 0:00
Richard Balog

Móda Refresher: České a slovenské ženy vám předvedou, jak se obléci vkusně a nepůsobit tuctově

MÓDA
Uložit Uložené

Naše milované něžnější polovičky jsou nejen nejkrásnější, ale nechybí jim ani styl, kterým by zabodovaly i v ulicích světových metropolí.

Jak to již bývá začátkem každého měsíce zvykem, tak ani tentokrát nevynecháme náš subjektivní výběr těch nejzajímavějších outfitů v podání žen ze České republiky, respektive Slovenska. Opět se bude na co dívat, a to nejen po stránce krásy, kterou oplývají slečny a dámy ze záběrů.

Jelikož poslední dny a týdny jsou pořádně slunné, tak přímo úměrné jsou tomu i outfity, které můžeme denně vídat v našich ulicích. Těší to samozřejmě zejména mnohé pány, které kvůli tomu už začátkem léta musí pořádně bolet krky z tolika otočení hlavou. Ale zpět k módě, která je alfou a omegou dnešního článku. Zástupkyně něžnějšího pohlaví z našich končin znovu dokazují, že ji mají v malíčku.

Zapomeňte tedy na tlusté roláky, mikiny či dokonce kabáty s čepicemi a vychutnejte si pohled na lehké a svěží kombinace, na které jsme tolik čekali.

Ještě předtím si ale představíme trojici nejúspěšnějších outfitů podle vašeho hlasování za předchozí měsíc duben. Vašim srdcím lahodila nejvíce Bronka trhající rekordy v počtu bodů, přičemž s velkým odstupem za ní obsadila pomyslnou stříbrnou pozici Michaela a konečné bronzové místo tentokrát získala krásná Natálie.

P.S. – Přátelé, nebojte se a posílejte nám záběry vašich outfitů na stránku Móda Refresher, děkujeme!


Viktória /@viktoriaorlicka 

kožená bunda: Saint Laurent Paris / kabelka & tenisky: Balenciaga / sluneční brýle: Gucci

Slovenská modelka s duší rebelky je přímým důkazem toho, že kombinace v rámci high fashion mohou vypadat vkusně. Téměř celočerný outfit patří mezi to nejlepší, co jsme vůbec kdy viděli v podání žen z našich dvou malých zemí.

 

Príspevok, ktorý zdieľa @viktoriaorlicka,

Petra /@macovap

Po celočerném tu máme na střídačku i celobílý look a v podstatě ani nemáme co napsat. Petra je prostě dokonalá a její úsměv je k nezaplacení.

Sonička /@sonyafichte

tenisky: Nike 

Další kráska zpod Tater, která okusila modeling, ale v posledních týdnech se aktivně začala věnovat stylingu a v případě, že jí to půjde minimálně tak dobře jako na samé sobě, tak se nedostatku práce nemusí obávat.

Markétka /@marketaliday

tenisky: Nike Air Jordan 

Partnerka Zaya z HHC si jako jedna z malá Slovenek a i Češek již dlouhodobě obléká převážně streetwearovou módu, a to bez ohledu na trendy, což velmi ceníme. Daný outfit kombinující denim, basketbalovou obuv a ležérní kalhoty hodnotíme na 11 bodů z 10.

Sofia /@sofittka

Lesklá obtažená sukně v kombinaci s volnou tečkovanou košilí je jako vystřižená z módního magazínu a mladé plavovlásce přidává na kreditu.

Alexandra /@alex_x.andra

tenisky: Vans

Jednoduché a hezké. Atraktivní obyvatelka Bratislavy opět boduje a získává si naše další sympatie.

Alžbeta /@ellizabethh 

Vzhled typický pro pařížské dámy si během studia v Dánsku osvojila i tato sympatická slečna. Kombinaci úzké lesklé sukně a volné halenky navíc tematicky doplnila o baret v červeném odstínu.  

Alexandra /@alexsedlackova 

tenisky: Vans

Jedna z předních influencerek v rámci České republiky má styl v malíčku a outfitem ze záběrů níže to jasně potvrzuje, nebo ne?

Tereza /@ttapple

top: FTSHP + LAFORMELA / tenisky: Reebok 

Naše oblíbené jablíčko už sice není všude jako před pár měsíci, což ale neznamená, že Tereza zanevřela na módu, opak je pravdou. Pokud jsme u Markétky zmiňovali její zaujetí pro streetwear, tak u této štíhlé krásky platí naše tvrzení dvojnásob, a to nepřeháníme.

Bronka /@bronislavka 

tenisky: Nike x CDG

Stejně jako minulý měsíc, tak i tento nám uzavře rodačka z Košic, která již dlouhodobě žije v Česku. Získá si znovu vaše srdce?

V případě, že se o módní dění zajímáte trochu blíže, určitě nezapomeňte navštívit naši stránku Móda Refresher, která vám poskytne vždy jen ty nejzajímavější a nejžhavější informace z módního světa. Děkujeme vám za podporu a spolupráci!

Domů
Sdílet
Diskuse