Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. června 2018 15:03
Čas čtení 0:00
Richard Balog

Genialita Lionela Messiho humorně vyniká s kozami v magazínu Paper. Argentinec je zkrátka nejlepší fotbalista všech dob

SPORT
Uložit Uložené

Kapitán argentinské fotbalové reprezentace se na stránkách magazínů neobjevuje příliš často, ale když už ano, tak to stojí za to.

Anglické slovíčko „GOAT“ je nejen pojmenováním pro kozu/kozla, ale slouží také jako zkratka „Greatest of All Time“, kterou se častokrát na fórech či v diskusích označují výjimeční sportovci, umělci a podobně. Momentálně uvedenou kombinaci spojil Paper Magazine ve svém sportovním vydání, kde hned na titulní straně září Lionel Messi v blízkosti staršího jedince tohoto populárního zvířete.

Argentinský génius hrající v barvách FC Barcelona za pár dní oslaví své 31. narozeniny, ale už dávno je považován za jednoho z nejlepších fotbalistů historie, a to i přes dosavadní neúspěchy na mezinárodním poli. Možná se však daný fakt již v průběhu příštích týdnů změní a skromný záložník rozšíří svou sbírku trofejí i o titul seniorského Mistra světa.

Nyní si už ale zkraťme čekání na sportovní událost roku odehrávající se v Rusku záběry, které vám vykouzlí úsměv na tváři a Lionela budete mít ještě raději než dosud.

 

A post shared by Paper Magazine (@papermagazine) on

 

A post shared by Paper Magazine (@papermagazine) on

 

A post shared by Paper Magazine (@papermagazine) on

V případě, že se o módní dění zajímáte trochu blíže, určitě nezapomeňte navštívit ani naši stránku Móda Refresher, která vám poskytne vždy jen ty nejzajímavější a nejžhavější informace z módního světa. Děkujeme za podporu!

Domů
Sdílet
Diskuse