Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. června 2018 11:32
Čas čtení 0:00
Richard Balog

Aleali May: Žena, která obléká Kendricka nebo Tinashe a sama ráda experimentuje s módou

MÓDA
Uložit Uložené

Kráska z Los Angeles to v průběhu pár let dotáhla na vrchol a stále nám má co nabídnout.

Móda se neustále posouvá a vyvíjí směrem vpřed, čehož důkazem je nejen situace ve světě, ale také u nás doma. Každým dnem vznikají nové „streetwear“ značky a stylistou je už pomalu každý druhý člověk s více než tisíci stoupenci na Instagram, což vrhá na celý průmysl trochu špatné světlo...

Stále však existuje množství lidí, kteří jsou módou v dobrém slova smyslu posedlí a svou práci vykonávají poctivě, čímž mohou jít příkladem a být inspirací. Do dané skupiny určitě patří i Aleali May původem z Los Angeles začínající pod Virgilem Ablohem a Donem C v RSVP Gallery, která dnes pomáhá s oblékáním i největším hvězdám.

Bohatá klientela v čele s Kendrickem Lamarem, Wizem Khalifou, Playboiem Cartim, Jadenem Smithem, Tinashe nebo Lil Yachtym mluví sama za sebe a kvalita služeb snědé krásky je jen těžko popiratelná. O vytříbeném vkusu Aleali svědčí i její Instagram, kam pravidelně přidává fotografie vlastních outfitů s nápadem a dávkou pořádné extravagance.

Aleali patří aktuálně k nejsledovanějším lidem z pozadí módního průmyslu, a to vůbec ne náhodou. Osobitým stylem, ve kterém mísí většinou high fashion kousky se streetwearem, dokázala zaujmout celou generaci mladých žen a také pánů. Ne každý totiž touží po princezně v šatičkách a botách na vysokém podpatku od Louboutina.

Samotná tmavovláska pro magazín The Coveteur řekla: „When it comes to Louboutins, most women purchase podpatky as their first pair, but I got the sneakers instead,“ což hovoří zcela jasně o jejím stylu plném extravagance. 

Chunky sneakers jsou stále na výsluní a model Archilight od Louis Vuitton, respektive unisex verze v hladkém provedení od Chanel, patří mezi to nejlepší, co v posledním období po této stránce vzniklo. V botníku skromně působící stylistky samozřejmě nechybí ani jedny zmíněné.

Jelikož jsme se zastavili u tenisek, tak je nutné zmínit, že Aleali je první ženou spolupracující s Nike, respektive Jordan Brand, jejíž kolaborace vyšla ve velikostech pro obě pohlaví. Konkrétně šlo o model Air Jordan 1 Retro s přívlastkem"aleali May" a jen velmi těžko byste je na eBayi nebo Grailedu našli cenovku nižší než 12 000 Kč.

Spolupráce s americkým sportovním gigantem však nepřišla jen tak zničehonic, ale dnes již celosvětově známá stylistka si ji kromě práce zasloužila také svou obsesí kousky od Nike. Svědčí o tom například i její sbírka, v níž nesmí chybět ani nejpopulárnější modely. Celkově můžeme říci, že právě Air Jordan 1 nebo Air Force 1 patří mezi nejvíce preferované páry v rámci outfitů.

Další oblíbenou značkou Aleali na pomezí high fashion, streetwearu a sportovní módy je určitě Moncler. Nadrozměrné péřové bundy, doplňky či kalhoty jsou již nedílnou součástí šatníku snědé krásky z LA. Stejně tak i Rick Owens.

25letá stylistka rapových a popových hvězd miluje výstřednost, přičemž nemá nejmenší problém s na první pohled nenositelnými kousky od takových značek jako Off-White, Balenciaga, Raf Simons, A-Cold-Wall, Alyx, MISBHV, Chanel či Louis Vuitton.

V případě, že si to situace žádá, mladá kráska nemá problém ani s elegancí. Masivní kožichy, boty na podpatcích a obdobné záležitosti zvládá po svém, ale absolutně bravurně.

Na závěr připojujeme již tradičně 10 vybraných fotografií.

Domů
Sdílet
Diskuse