Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. června 2018 17:04
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Islandský fotbalista získal 450 000 followerů za 30 minut hraní. Model si musí zvykat na zvýšenou pozornost

Uložit Uložené

Islanďan Rúrik Gíslason přitahuje pozornost fanoušků díky svému vzhledu.

Islandský národní fotbalový tým vstoupil do mistrovství světa v Rusku velmi pozitivně. Fanoušci na tribunách vytvořili perfektní atmosféru, za což se jim hráči odvděčili udržením Argentiny na uzdě. Výborné bránění a šikovné protiútoky vyústily v závěrečný výsledek 1:1, přičemž Lionel Messi neproměnil důležitou penaltu.

Do zápasu se přibližně 30 minut před koncem dostal i Rúrik Gíslason. Nejde o žádného hvězdného hráče, který by táhl dopředu přední evropské mužstvo, ale o sympatického záložníka působícího v německém týmu SV Sandhausen z 2. Bundesligy. 

Fanoušky u televizních obrazovek však nezajímal klub, kde Rúrik hraje. Hned po příchodu na trávník si ho všimly tisíce diváků, protože Rúrik je opravdu nepřehlédnutelný. Svou symetrickou tváří přitahuje pozornost, což se díky obyčejným 30 minutám na hřišti promítlo i do počtu fanoušků na Instagramu.

Před příchodem na šampionát do Ruska měl Rúrik přibližně 30 tisíc followerů, zatímco v této chvíli již počet převyšuje číslo 500 tisíc. Pokud se ti islandský fotbalista zdá velmi pohledný, pak nebudeš sám, neboť Rúrik doma pracoval i jako model pro výrobce oblečení 66° North, takže jeho vzhled nebyl spontánně objeven na trávníku.

Domů
Sdílet
Diskuse