Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. června 2018 23:11
Čas čtení 0:00
Marek R.

Rozhodčí během zápasu Neymarovi vzkázal, aby už konečně držel hubu

SPORT
Uložit Uložené

Takto to má být.

Brazílie má na papíře jeden z nejsilnějších týmů turnaje, ale zatím se herně trápí. V úvodním zápase kanárci pouze remizovali se Švýcarskem 1:1, v tom druhém proti Kostarice nedokázali vstřelit 90 minut gól, nakonec v nastaveném čase dali hned dva a radovali se z první výhry.

Výkony jsou tedy ne zrovna nejlepší a vidět je to i na největší hvězdě týmu Neymarovi, který působí opravdu frustrovaně a více než svými výkony zatím zaujal svými simulacemi a vyplakáváním.

Téměř každý rozhodčí se však jako by bál něco Neymarovi říct, ale pak tu je nizozemský arbitr Bjorn Kuipers, který se po svých činech okamžitě stal nejoblíbenějším rozhodčím na světě pro mnoho lidí.

Moment na videu výše jste určitě viděli, rozhodčí nejprve odpískal pokutový kop, ale následně díky videorozhodčímu své rozhodnutí změnil. Pár minut nato Neymarovi směřovala už i žlutá karta za nesportovní chování, ale nejnověji se dostalo na internet i video, které opět ukazuje, jak si holandský rozhodčí vůbec s Neymarem nelámal hlavu.

Už měl prostě dost jeho neustálých řečí, a proto mu ukázal a řekl, ať je už konečně ticho. Kéž bylo více takových odvážných rozhodčích.

Domů
Sdílet
Diskuse