Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. června 2018 13:46
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Nik Tendo z Milion+ má venku debutové sólo. Hostuje Yzomandias, Zayo, Viktor Sheen, Calin i Nerieš

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Gold Cigo na novém projektu zdraví všechny, kteří mu nevěřili.

Label Milion+ patří mezi minimálně trojici nejaktivnějších v Československu a dokazuje to i dnes. Po Yzomandiasovi a Zmrdovi se o slovo hlásí Nik Tendo, který má sice za sebou už několik hudebních projektů, ale až ten aktuální označuje za své debutové sólo. Projekt dostává název 7 a najdeme na něm 14 skladeb s celkovou délkou 38 minut.

Samozřejmě hostují členové M+, a to Yzomandias, Zmrd, Hasan a Karlo, ale nechybí ani kluci z Nerieš, Viktor Sheen, Zayo a Calin. Po prvním slyšení hodnotíme album jako celek kladně a ty se již brzy můžeš těšit na žebříček nejlepších československých alb první poloviny roku 2018, kde by se mohlo objevit.

Ještě před tím, než se na Nik Tendovu novinku vrhneš, dáváme do pozornosti dnešní release párty v Praze, kde budeš moci s autorem pokecat, zakoupit si album a vyžádat si podpis. Pokud se nemůžeš dostavit, tak svůj originál seženeš i na oficiální stránce milionplus.cz.

Domů
Sdílet
Diskuse