Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. června 2018 14:59
Čas čtení 0:00
Martin Mičuda

Jon Olsson šokuje s nejšílenějším kabrioletem na světě a opět posouvá laťku

TECH
Uložit Uložené

Monstrózní G prošlo další radikální úpravou.

Když jsme vás naposledy informovali o tom, že Jon Olsson nezůstal své pověsti nic dlužen a svou garáž rozšířil o další pozoruhodný kousek, ještě jsme netušili, že brutální G 500 4x4² nebylo jeho poslední slovo. Kromě toho, že zdaleka nejde o běžný Mercedes-Benz, slavný lyžař youtuber si ho dokonce dal slušně upravit. Výsledkem je drsnější zjev a přes 800 koní. Světe div se, známému Švédovi to nestačilo a krátce po svatbě se na jeho sociálních sítích seznamujeme s nejšílenějším G bez střechy na světě.

Tímto titulem ho obdařil sám Jon, dovolíme si však tvrdit, že jde dokonce o ten vůbec nejšílenější kabriolet na světě. Olssonovi se totiž podařilo spojit dosud nemožné. G osazené 4litrovou V8, které disponuje portálovým zavěšením náprav s dvojicí tlumičů na každém kole a trojicí mechanických diferenciálů, totiž v rámci další úpravy přišlo o střechu. Off-roadový speciál tak dostal podobu, ke které byste sobě rovnými počin hledali marně. Navíc se dočkal dalších vylepšení, které nám v parádním videu postupně představuje sám majitel.

 

Domů
Sdílet
Diskuse