Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
12. července 2018 22:38
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Megalodon si v napínavých ukázkách k Meg pochutnává na turistech a lovcích, kteří ho chtějí zabít

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Jason Statham versus největší žralok na Zemi.

O snímku The Meg jsme si toho pověděli už dost. O ději vlastně už také víte všechno. No a dnes k tomu přikládáme dva nové televizní spoty a plakát.

A o čem to tedy bude? Objeví se žralok, o kterém se myslelo, že je dávno vyhynulý a začne likvidovat vřískající turisty. Do akce je povolán tým expertů s cílem nebezpečného predátora zlikvidovat.

Ti se však ocitnou uvězněni pod vodou a v boji proti obrovskému žralokovi budou muset sáhnout na dno svých sil.

Čeká nás poctivý popcorn zážitek. Narozdíl od Skyscraperu/Mrakodrapu s Dwaynem zachová Jason Statham nadhled a nezdá se, že by se film tvářil až přehnaně seriózně.

Vychází přitom z knihy Stevea Altena a původně se měl režie zhostit Eli Roth (Hostel). Ten se však nepohodl se studiem, protože chtěl natočit 150milionový blockbuster, ale s Rkovou přístupností. Mimo jiné si prý chtěl i střihnout hlavní roli.

Jelikož měl však přehnané požadavky, studio ho hodilo přes palubu a naverbovalo Jona Turteltauba (National Treasure, The Sorcerer's Apprentice). A ten může být slušnou náhradou.

Akorát se musíme spokojit s ratingem PG-13. To však vůbec nemusí vadit. Zděšení a napínavost by zkušený a šikovný režisér měl při takovém počinu nahnat i bez krve.

Kromě Stathama uvidíme i herce jako Ruby Rose, Jessica McNamee, Li Bingbing, Winston Chao, Rainn Wilson, Cliff Curtis či Robert Taylor. V Česku se snímku dočkáme 9. srpna 2018.

Megalodon si v napínavých ukázkách k Meg pochutnává na turistech a lovcích, kteří ho chtějí zabít
Domů
Sdílet
Diskuse