Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
15. července 2018 12:39
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Momo vrací Ektorovi úder přes Instagram. Vyčítá mu starý konflikt s fanynkou a kamarádství se Separem a Rytmusem

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Petržalský raper se opět připomíná kontroverzním vyjádřením. Tentokrát na adresu Ektora, se kterým vede dlouhodobý konflikt.

Momo se v posledních týdnech připomněl nejen novým album Wlk, ale i zajímavými vyjádřeními, které měly vysvětlit jeho aktuální pozici na slovenské rapové scéně. Svým fanouškům se Rival snažil vysvětlit, proč nemá s posledními alby žádné koncerty v klubech ani na festivalech. Závěrem bylo, že za to můžou jeho kolegové ze scény, kteří lobbují, aby ho promotéři nikam nevolali. Více si přečti tady.

Petržalský raper se vyjádřením připomíná i dnes a tentokrát otevírá starý známý spor s pražským Ektorem. Jejich několikaletý konflikt je již všem dobře známý a ani jeden se netají tím, že se nemají rádi. Nebo spíš nenávidí.

V posledních měsících se Ektor čas od času Momovi připomněl ofenzivní Instastory, například při příležitosti nedávného sporu na parkovišti. Momo posílá odpověď do Prahy až dnes, ale rozhodl se pro zatím nevysvětlitelnou taktiku. Vytáhl totiž starý článek z roku 2013, který pojednává o Ektorovu dávno vyřešeném sporu s fanynkou.

Momo vrací Ektorovi úder přes Instagram. Vyčítá mu starý konflikt s fanynkou a kamarádství se Separem a Rytmusem

Těžko říct, proč vytáhl takovou archivní záležitost až dnes, ale s velkou pravděpodobností je cílem vyvolat nový spor, díky kterému by mohl získat o něco více pozornosti. Momo zároveň polemizuje o tom, že je Ektor odvážný i díky tomu, že mu záda kryje například Separ nebo Rytmus, a kdyby tomu tak nebylo, tak se před ním skrývá.

Doporučeno
Paranoia se někdy vyplatí. Yzomandias odměnil fanoušky EPčkem, na kterém se konečně hudebně posunul Paranoia se někdy vyplatí. Yzomandias odměnil fanoušky EPčkem, na kterém se konečně hudebně posunul 15. dubna 2024 14:00

Na závěr ještě Detektorovi vyčítá, že dělá hudbu jen pro peníze a neumí se postavit svým problémům jako chlap. My budeme zvědaví, zda se dočkáme odpovědi z Česka a zda se spor konečně přenese i do disstracků.

Momo vrací Ektorovi úder přes Instagram. Vyčítá mu starý konflikt s fanynkou a kamarádství se Separem a Rytmusem
Domů
Sdílet
Diskuse