Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. července 2018 22:00
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Ponořte se v traileru k Aquamanovi do hlubin oceánu v akčním dobrodružství, které má zachránit DCEU

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Studio Warner Bros. se se světem konečně podělilo o první záběry z očekávané komiksové sólovky Aquaman. Navnadily vás do kina?

Postava Aquamana v podání Jasona Momoy nám byla na stříbrném plátně poprvé představena už ve snímku Batman v Superman: Dawn of Justice, i když jen na malý moment. Naplno jsme si ho mohli užít v loňské týmovce Justice League.

A přestože ani jedna z komiksovek nezaznamenala tak jednoznačný kritický úspěch, jak by si studio Warner Bros. představovalo, rozhodně neztrácíme naději a doufáme, že to změní Aquamanova nadcházející sólovka.

Ponořte se v traileru k Aquamanovi do hlubin oceánu v akčním dobrodružství, které má zachránit DCEU
Zdroj: Warner Bros.

Co se jejího příběhu týče, ten by se měl soustředit zejména na samotného Aquamana a údajně nám bude představena i jeho minulost, přičemž uvidíme, jak objevil své schopnosti a jak neochotně se stavěl k přijetí role krále. To však stále není všechno.

Nedávné informace nám totiž prozradily, že když Atlantida klesla pod hladinu, byla rozdělena na sedm království. V podvodním světě taktéž najdeme i Radu králů, která se nachází na okraji Atlantidy a stojí tam 7 soch, každá reprezentuje jednoho z původních králů.

A na tom místě se budou sbíhat armády Nereuse (Dolph Lundgren) a Orma / Ocean mastera (Patrick Wilson), Aquamanova nevlastního bratra a hlavního záporáka filmu. Přesuňme se ale k debutové ukázce.

Za režií stojí James Wan (Saw, The Conjuring, Furious 7), který se společně s Willem Beallem (Gangster Squad) a Geoffem Johnsem postaral i o scénář.

Co říci k traileru? Vizuálně se blíží estetice Zacka Snydera, ale to samo o sobě ještě nemusí být nic špatného. Ačkoli možná bychom čekali, že Wan přijde s něčím trochu jiným. Evidentně nás čeká plno akce a strhujících (nejen) podmořských bojů. Zatím se zdá, že by Wan skutečně mohl být zachráncem univerza. Ale uvidíme.

Kromě Momoy, Wilsona a Lundgrena si zahraje například Amber Heard, Willem Dafoe, Temuera Morrison, Yahya Abdul-Mateen II, Lidi Lin, Nicole Kidman či Michael Beach.

Premiéra snímku je u nás naplánována na 20. prosince 2018, a pokud se o něm chcete dozvědět více, vstupte do tohoto vlákna. Co říkáte na první záběry? Zajdete koncem roku do kina?

Ponořte se v traileru k Aquamanovi do hlubin oceánu v akčním dobrodružství, které má zachránit DCEU
Zdroj: Warner Bros.
Domů
Sdílet
Diskuse